Endelig – nå er drakten i Norge!

Manchester Uniteds nye bortedrakt ble forhåndslansert for et par uker siden i Manchester i England, men det er først nå det ordentlige salget av drakten begynner.

Supporterklubben mottok også drakten torsdag, slik at vi snart kan se flere tøffe og rosa United-fans rundt om i Skandinavia.

Rosa for første gang

2018 blir det første året noensinne hvor United ikler seg rosa, og det hele fikk en veldig positiv start da Burnley ble utklasset i rosa i den siste kampen før landslagspausen.

Inspirert av lokalavisen

Klubben gir lokalavisen Manchester Evening News æren for fargevalget, etter deres tidligere så velkjente «Football Pink Final», som var en kveldsavis med rosa papir – slik vi i dag blant annet kjenner norske VG Sporten.

Old Trafford-tilskuere var raske med å få tak i MENs kveldsutgave like etter lørdagskampene, hvor de fant all informasjon, fakta og statistikk om lørdagens ettermiddagskamper. Den rosa avisen ble avviklet i forkant av 2000/2001-sesongen.

Drakten er altså på plass nå i Supporterklubbens lokale, og den kan forhåndsbestilles allerede nå. Grunnet bestemmelser fra United sentralt så får vi imidlertid først lov til å sende den ut til dere torsdag 20. september.