United knuste QPR

LIVE: United viste godt angrepsspill og stoppet ikke før de hadde scoret fire mål.

Det var to uker siden sist Manchester United hadde spilt en Premier League-kamp og på den tiden hadde overgangsvinduet blitt lukket og flere nye signeringer hadde ankommet de røde djevlene. Det var knyttet stor spenning til alle disse, som fikk sin debut mot QPR.

United kjørte over QPR og scoret hele fire mål, men resultatet kunne vært større. Det sto 3-0 til pause og kun Juan Mata klarte å overliste Robert Green i 2.omgang. Både Falcao, Robin van Persie og Adnan Januzaj burde scoret, men alle forsøkene ble reddet. Uansett var det mer enn godkjent fra både debutantene og United som kan kose seg med sesongens første seier.