Endelig får Bolt sjansen!

Til sommeren skal sprintlegenden omsider få oppfylt sin gamle ambisjon om å få spille på Old Trafford.

Det 31 år gamle hurtigtoget fra Jamaica skal lede «Resten av verden» mot et engelsk lag plukket ut og ledet av popstjernen Robbie Williams.

Kampen skal spilles på Old Trafford søndag 10. juni, fire dager før startskuddet går for sommerens VM-sluttspill i Russland, og bare fem dager etter at arenaen har rocket til tonene fra The Rolling Stones.

– En gammel drøm

– Det har alltid vært en drøm for meg å slå igjennom som profesjonell fotballspiller, så det vil bli fantastisk for meg å løpe ut på Old Trafford for å spille mot noen av fotballens største legender, sier selverklært United-fan Usain Bolt i en kommentar til begivenheten, gjengitt i The Sun.

SOCCER AID på Old Trafford i 2016, like etter at José Mourinho var blitt ansatt som ny United-sjef. Da fant 70.000 tilskuere veien til Uniteds storstue.

Billettsalget er igang

Inntektene fra veldedighetsoppgjøret går som vanlig gå til Unicef, og billettsalget startet på ManUtd.com allerede tirsdag morgen. Prisen på adgangstegnene ligger på mellom £10 og £50.

– Vi blir uslåelige!

Den pensjonerte sprintlegenden sier videre at han stortrives med å konkurrere foran et stort publikum: «Så Robbie og hans engelske lag bør passe seg, for dette blir ikke enkelt for dem!»

Uten å utdype, røper en selvsikker Bolt at han har planlagt noe helt spesielt for det øyeblikket han setter ballen i nettmaskene.

– Laget mitt kommer til å være uslåelig – og Soccer Aid stoler på din støtte slik at vi kan utgjøre en forskjell for tusenvis av barn rundt i verden. Så kom igjen og bli med, lyder den jamaicanske legendens oppfordring.