Endelig er vår nye app her

Stor appetitt på United? Ta en titt på vår nye app! Den inneholder alt du trenger til den nye sesongen og er helt gratis!

Det er fremdeles nesten to måneder til seriestart, men allerede nå kan vi slippe en skikkelig gladnyhet:

Supporterklubbens nye app, fullstappet av menyer og muligheter, er klar for nedlasting og den koster ikke deg som bruker én eneste krone. Likevel gir du Supporterklubben verdifull og viktig støtte når du bruker den.

En app, mange valg

Supporterklubbens nye app er en ny og kraftig forbedret utgave av den gamle.

Her kan du lese alt om hvordan du tar i bruk den nye appen

bailly3
NYE KJØP: Eric Bailly ble sommerens første United-kjøp. Fremtidige kjøp vil bli sendt som push-melding til alle som har installert den nye appen.

Med den nye versjonen kan du nå sjekke nyheter og få nyhetsvarsel når det skjer noe viktig. Dessuten kan du handle i nettbutikken, sjekke oppdatert terminliste og bestille tilgjengelige turer.

Du kan også få siste nytt om det storslagne supportertreffet som skal gå av stabelen i Telenor Arena senere i år.

Og dette er bare begynnelsen.

– Det vil komme enda flere muligheter og valg i fremtiden, men allerede nå har den nye appen så mange gode funksjoner og muligheter at vi håper både våre medlemmer og alle andre Manchester United-fans vil ha stor glede av den, sier Supporterklubbens markedssjef Øyvind Enger.

Han er godt tilfreds med den nye appen.

– En skikkelig app har vi ønsket å få på plass en god stund, men har ikke hatt anledning til å prioritere det før nå. I samarbeid med firmaet UpSport har vi fått utviklet et veldig bra produkt. Deres løsning har gjort det mulig for oss å gjøre noe positivt både for Supporterklubben og ikke minst medlemmene, sier Enger.

Appen som nå er tilgjengelig for nedlasting, enten i App Store eller Google Play, er helt gratis og en veldig viktig nyskapning er at du nå vil kunne få push-varsel med store nyheter om United.

Det digitale medlemskortet du har hatt med den gamle appen vil du naturligvis også få med den nye, med alle fordelene det gir deg både i Manchester og når bestiller varer gjennom supporterklubben.

Støtter supporterklubben

roo
VANT PÅ WEMBLEY: I fremtiden vil du kunne få informasjon om kamper, turer og bestille effekter fra nettbutikken vår via appen og det er bare noen av fordelene.

Men det er også en annen viktig faktor og det er at du støtter Supporterklubben økonomisk ved å laste ned og bruke appen. For at appen skal være gratis for dere United-supportere er den finansiert av reklame og hver gang du bruker den støtter du Supporterklubben økonomisk.

Også United-supportere som ikke er medlem av supporterklubben kan laste den nye appen ned gratis, men vil ikke ha de samme medlemsfordelene i nettbutikken eller som det digitale medlemskortet gir deg.

Du kan melde deg inn her dersom du ikke allerede er innmeldt.

Den tidligere landslagsspilleren og håndballprofilen Bent Svele er en av dem som står bak selskapet UpSport som har utviklet appen som Supporterklubben nå tar i bruk.

– Med den massive interessen som det er for engelsk fotball i Norge og ikke minst for Manchester United, er Supporterklubben en perfekt samarbeidspartner for oss. Vi har utviklet funksjonene og tilpasset det rammeverktøyet Supporterklubben har ønsket, forklarer Svele.

Han forklarer hvorfor den nye appen har slått an så pass bra som den faktisk har gjort.

– Bakgrunnen var at vi så et behov for organisasjoner og idrettslag, først og fremst de som favner om bredden. Vi så at muligheten til å utvikle en app som kunne bedre kommunikasjonen og gi nye inntektsmuligheter, forteller Svele til United.no.

Populær allerede

Nå har selskapet hans utviklet en app som samler kommunikasjonen i klubber såvel som organisasjoner, og samtidig benytter det viktigste verktøyet som folk flest har i dag, nemlig mobiltelefonen.

mobil app
FØLG UNITED OVERALT: Med den nye appen trenger du ikke å bekymre deg for at du går glipp av store nyheter rundt Manchester United.

UpSport har utviklet lignende apper for over 120 andre organisasjoner og idrettslag i Norge i tillegg til rallykjøreren Petter Solberg og golfspilleren Suzann Pettersen.

– Ettersom den er gratis å laste ned og bruke, er det reklameinntekter som er drivkraften finansielt. Antall reklamer er imidlertid begrenset til to per dag og 12 per uke. Det viktigste for oss har vært å sørge for at United-supportere får en god app som Supporterklubben har muligheten til å fylle med det innholdet som fansen setter pris på, forklarer han.

Her kan du laste ned Supporterklubbens nye app.