– Enda et positivt innhopp

Foreløpig er det bare tre gutter/menn som er utlånt, men det blir snart flere, og det er nå på tide med sesongens første utlånsspalte!

Alle de tre utlånte var i aksjon i helga – to av dem i tellende kamper.

Newcastle 2-0 Nottingham Forest

Newcastle var interesserte i å hente Dean Henderson til klubben, men målvakten havnet heller i Nottingham Forest, hvor han håper å levere godt nok til å være et selvskrevet valg i vinterens VM.

Sesongen startet med tap i nettopp Newcastle, og Henderson er kanskje ikke helt fornøyd med at han ikke klarte å stoppe langskuddet som sendte hjemmelaget i ledelsen, men Henderson stoppet mye av det som kom hans vei også. Callum Wilson la på til 2-0 med en lur avslutning.

Nottingham Post frikjenner Henderson for 1-0-målet, og gir ham karakteren 7 for debuten.

1-0-målet:

Preston North End 0-0 Hull City

Den siste helga i juli debuterte Álvaro Fernández for Preston North End da Lilywhites spilte 0-0 borte mot Wigan, da han kom inn i det 72. minutt.

19-åringen klarte seg bra, og lørdag kom han inn i det 66. minutt i nok en 0-0-kamp, denne gangen på hjemmebane mot Hull City.

På Lancs Live-spillerbørsen får Fernández karakteren 7 for innhoppet, og Preston-journalist George Hodgson skriver:

– Enda et positivt innhopp. Fant Parrott med et innlegg fra venstre, og drev innover på veldig naturligvis ved noen anledninger, med sin energi og hurtighet.

Så får vi se om dette er nok til at Fernández, som også fikk også ros for teknikken sin, etter hvert tar over plassen i startelleveren.

alvarof
HADDE ET POSITIVT INNHOPP: Álvaro Fernández.

Sevilla 1-0 Cádiz

Kun en treningskamp, men vi tar den med likevel siden det var Alex Telles’ første opptreden. Han kom inn til starten av andreomgangen, da Sevilla gjorde fem bytter.

Seiersmålet kom i etterkant av et Telles-hjørnespark – men å gi brasilianeren æren for målet ville blitt feil, for corneren traff en Cádiz-spiller som headet unna, men Sevilla bet seg fast og fikk slått inn på nytt fra motsatt side, og det endte med mål.

Selv om vi ikke gir Telles æren for målet, så kan vi i det minste nevne at Sevilla skal ha vært en del bedre i andreomgangen enn i den første.