– En scoring Mason har lært av Edinson

Ole Gunnar Solskjær roser matchvinner Mason Greenwoods snarrådige reaksjon da unggutten stanget inn vinnermålet mot Brighton.

– Mason har modnet. Jeg synes han var en av våre beste i dag. Scoringen hans er glimrende og en han har lært av Edinson (Cavani). Han kommer seg til avslutning inne i boksen og vi trenger flere slike avslutninger fra ham, sier Ole Gunnar Solskjær i et intervju som ble sendt på TV 2.

– Alltid tøft mot Brighton

United gikk til kampen mot Brighton på Old Trafford som klare favoritter.

Gjestene fra badebyen i Sør-England viste imidlertid kjapt at de hadde skumle intensjoner.

BRiton
TAKK FOR SIST: Danny Welbeck stanget gjestene fra Brighton i føringen, men United snudde kampen og vant 2-1.

Markeringen glapp i United-forsvaret og Danny Welbeck fikk stanget gjestene i føringen på returen etter at Dean Henderson hadde reddet Welbecks første forsøk. 

Da lå det an til å bli en tøff aften for Solskjærs menn, akkurat slik United-manageren forventet.

– Det er alltid tøft mot Brighton. Vi har gode resultater, og vi har måttet gjort oss fortjent til dem på den harde måten, fordi de gir oss alltid en god kamp. I dag kom en kamp som kunne ha svingt begge veier, men vi klarte å finne en vei i andre omgang, sier Solskjær.

– Du får se De Gea spille for oss igjen

Selv om han fant nok av feil med forsvarsspillet til United ved Brightons scoring, valgte Solskjær også å gi ros til Danny Welbeck for målet.

– Danny spilte for reservene i United da jeg var trener der. Han var et stort talent og det er kjekt å se ham tilbake etter skadene han har hatt, sier nordmannen. 

Rashyr
RETT FRA TRENINGSFELTET: Marcus Rashford sin scoring er en type avslutning han har trent mye på, røpet Ole Gunnar Solskjær etter kampen.

United fikk solid hjelp denne runden da flere av rivalene til en Champions League-plass avga poeng.

Chelsea tapte hjemme mot West Bromwich, mens Leicester tapte terreng til United etter tapet mot det vi må kalle den kommende ligamesteren Manchester City.

Også Tottenham avga poeng mot et lag som sliter med å overleve i Premier League, da Newcastle utlignet like før slutt.

Greenwood (1)
YES!: Mason Greenwood ble matchvinner for United mot Brighton med sin første ligascoring på Old Trafford denne sesongen.

Men da det var pause på Old Trafford så det ikke ut som United skulle ta vare på gavepakkene fra de andre kampene. 

– Til pause måtte vi roe oss litt og fokusere på å finne rytmen. Det var en god jobb av Bruno i forkant av Marcus sin scoring og avslutningen fra Marcus var strålende. Rolig og kald, og den har han trent mye på, røper Solskjær.

Før kampen var det meste av fokuset på keepervalget til Solskjær. Med både Dean Henderson og David de Gea tilgjengelig valgte Solskjær å gi tillit til Henderson.

– Jeg har to klassekeepere. David var en stund hjemme i Spania og har ikke spilt på en måneds tid nå, men du vil definitivt se ham spille for oss igjen, smiler Solskjær.