En måned til å stikke fra Chelsea?

Den neste måneden vil avgjøre mye av sesongen.

Tap mot Tottenham, og dermed fortsatte borteproblemene mot gode lag.

Tap mot Newcastle, det andre tapet på tre kamper, og plutselig ligger United bare fire poeng foran 5. plassen – som ikke gir Champions League-plass neste sesong.

Mange fans er forståelig nok bekymret.

Den neste måneden vil likevel kunne gi mange svar.

Først skal United spille 8. delsfinale i FA-cupen. Deretter venter Sevilla borte i Champions League, før det også skal spilles hjemmekamper mot Chelsea og Liverpool i Premier League før spanjolene venter i returkamp på Old Trafford.

Innimellom skal United også møte Crystal Palace borte i Premier League.

Uniteds «trøst» er at man under Jose Mourinho, på Old Trafford, faktisk bare har tapt mot Manchester City. Det gir håp før de to storkampene.

Samtidig skal spesielt Chelsea gjennom en knalltøff periode.

Håpet må være at United avanserer i Champions League og FA-cupen, samtidig som Chelsea hektes av i kampen om topp-4. Da blir hjemmekampen mot dem søndag 25. februar ekstra viktig.

Premier League-tabellen nå:

2. Man. United +32 56p
3. Liverpool +30 54p
4. Chelsea +26 53p
5. Tottenham +28 52p

Rivalene i samme periode

Liverpool:

Har en enklere periode. Er jo ute av FA-cupen, og foruten dobbeltmøtet med Porto så er det «bare» hjemmekamper mot West Ham og Newcastle før de skal til Old Trafford 10. mars

Chelsea:

Går inn i en knalltøff periode. Dobbeltkamp mot Barcelona i Champions League, og bortekamp mot både United og Manchester City innimellom, i tillegg til en hjemmekamp og derby mot Crystal Palace. Det eneste ”hvileskjæret” er egentlig hjemmekamp mot Hull i FA-cupen.

Tottenham:

Er i kjempeform etter sju poeng av ni mulige mot United, Liverpool og Arsenal. Skal ut i tøff dobbeltkamp mot italienske Juventus, men går inn i en enklere periode i ligaen, med kamper mot Crystal Palace, Huddersfield og Bournemouth, kombinert med en FA-cupkamp mot lille Rochdale.