– En må undre seg på hva han må gjøre for å få et straffespark?

Ole Gunnar Solskjær tror straffesparket til West Ham var en riktig avgjørelse – men mener også at United burde hatt to soleklare straffespark.

Ole Gunnar Solskjær var en glad mann etter seieren mot West Ham, og snakket gjerne om heltene Jesse Lingard og David de Gea, men naturligvis ble også de mange straffesituasjonene i kampen et tema i intervjuene med nordmannen etter kampen.

La oss ta for oss West Hams straffespark først, siden det faktisk ble tildelt. 

Det straffesparket mente Solskjær at nok var riktig tildelt.

– Det var sannsynligvis [riktig]. Det er fra veldig kort avstand, men Luke gjør seg trolig litt større, sa Solskjær til Sky Sports.

Han sa også til MUTV at det trolig var et OK straffespark, men spurte også om dommerne ønsker at spillerne skal ha armene bak på ryggen når de forsvarer seg.

david2243
REDDET UANSETT: David de Gea sørget for at det var en blid Solskjær som møtte journalistene etter kampen.

Cristiano Ronaldo ropte på straffespark ved flere anledninger, uten at Martin Atkinson pekte på straffemerket av den grunn, og Solskjær ble av Sky Sports spurt om hvor mange straffespark han mente at Ronaldo burde fått i denne kampen.

– To.

– Hvilke?

– Den første og den siste. Jeg synes at de er soleklare, en kan ikke engang argumentere mot dem. På den første setter gutten ut foten, Cristiano løper rett frem og blir felt.

Den andre var på overtid (før West Hams straffespark), og der mente Solskjær at det burde vært som da Kurt Zouma fikk et frispark selv om det ikke var noen berøring fra Paul Pogba, hvor det likevel ble gitt frispark fordi Pogba hindret ham.

– Så hvorfor er ikke Ronaldos tredje straffesituasjon et straffespark? Forhåpentligvis blir det ikke slik at Cristiano aldri skal få straffespark.

Solskjær snakket også om frustrasjonen sin i intervjuet med MUTV.

– Jeg må være forsiktig med hva jeg sier, men en må undre seg på hva han må gjøre for å få et straffespark? Den første og den tredje var 100% soleklare, sa Solskjær til MUTV, og la til at også den andre situasjonen kunne vært straffespark.

West Ham United v Manchester United - Premier League
MENER UNITED BURDE FÅTT TO STRAFFESPARK: Ole Gunnar Solskjær.