– En lang vei å gå

Men Louis Saha er sikker på at Louis van Gaal er riktig mann for Manchester United.

Manchester United har hatt en veldig ujevn sesong. Det har svingt fra øyeblikk for Ángel Di María, Wayne Rooney og de andre har vartet opp med festfotball, til triste dager hvor laget knapt har skapt målsjanser.

I sommer har United hentet en rekke nye spillere i Luke Shaw, Ander Herrera, Daley Blind, Ángel Di Ḿaría og Falcao. Den tidligere United-spissen Louis Saha mener at Van Gaal fremdeles har noen områder som må forsterkes.

– Slik jeg forstår det prøver han fortsatt å finne sitt beste lag, og mangler fremdeles én eller to spillere. Men det er veldig mange positive ting å si, fordi vi har kjøpt noen fantastiske spiller og brakt tilbake lidenskapen til supporternes hjerter, sier Saha til ManUtd.com.

Den franske spissen mener at Manchester United-fansen må være tålmodige, men at det er viktig at rødtrøyene igjen kjemper om de gjeveste plasseringene.

– Det viktigste er at vi er der oppe og kjemper igjen. Vi mistet på mange måter momentum i fjor. I år er det definitivt bedre og mye mer solid. Det handler om en overgangsperiode. Denne overgangsperioden er i gang, og det vil ta tid før manageren virkelig forstår klubben, fordi den er spesiell. Jeg er sikker på at enhver manager vil slite her i starten.

36-åringen mener imidlertid at Manchester United har tatt store steg denne sesongen.

– Jeg kan se at laget har utviklet seg, men jeg synes fortsatt at det er en lang vei å gå før vi er der vi skal være, på førsteplass. Det er ikke enkelt i Premier League, det er helt sikkert. Det er tøffere konkurranse og flere gode spillere. Det er en stor utfordring, men jeg er trygg på at Manchester United kommer til å være der oppe snart. Denne manageren er veldig lidenskapelig og jeg er sikker på at han kan gi oss suksess.