– En god mulighet til å vise potensialet jeg har i denne klubben

Søndag ettermiddag er det duket for Uniteds første oppkjøringskamp denne sommeren, når Wayne Rooneys Derby venter på Pride Park.

Der har Ole Gunnar Solskjær 26 mann å velge blant når han plukker ut sitt lag, flesteparten av dem spillere som ikke kom med i sine respektive landslags tropper til sommerens EM og Copa America.

Én av dem er Alex Telles, som er blant de mer erfarne spillerne i en svært ung spillergruppe.

Brasilianeren forteller at han er glad for å være tilbake i United etter sommerferien.

– Jeg er virkelig glad for å være tilbake her. Det er en fornøyelse å være i Manchester United og gå inn i min andre sesong her, sier venstrebacken til manutd.com.

28-åringens første sesong i klubben endte uten trofeer, til tross for en solid Premier League-sesong og finaleplass i Europa League.

Det har han og lagkameratene lyst til å gjøre noe med i sesongen som kommer.

– Forrige sesong kom vi veldig nære ved å vinne trofeer, så vi går inn i denne kommende sesongen med et stort ønske om vinne noe. Jeg har veldig lyst til å vise hvilken jobb jeg kan gjøre og hvilken verdi jeg kan ha for denne klubben.

Villarreal CF v Manchester United - UEFA Europa League Final
ENDTE TROFELØST: Etter tapet for Villarreal i Europa League-finalen, måtte Bruno Fernandes, Alex Telles og Fred innse at det ikke ble noe trofé foregående sesong.

Men først må Solskjærs mannskap gjennom oppkjøringen. Telles forklarer at sesongoppladningen er viktig for å gjøre både kropp og sinn klar for en ny sesong, samt for å ta imot nye instruksjoner fra trenerteamet.

Derfor er det ikke aktuelt å slappe av søndag, selv om det «bare» er en treningskamp mot motstand fra lavere divisjoner.

– Jeg ser virkelig frem til kampen, det kommer til å bli en kamp med mye lidenskap, sier brasilianeren og fortsetter:

– Jeg mener det er en god mulighet for oss spillere som har vært her de siste to ukene.

Telles er nok også en av spillerne som går inn i oppkjøringen med følelsen av at han har noe å bevise. Backen kom fra Porto før foregående sesong for å gi Luke Shaw konkurranse om plassen.

Engelskmannen svarte på signeringen med imponerende storspill, noe som begrenset Telles til 16 starter i debutsesongen.

Med Shaw på EM-ferie, kan Telles endelig få sjansen til å vise seg frem, mot det han omtaler som godt kvalifisert motstand.

– Det kommer til å bli en tøff test, men vi er godt forberedte. Vi har jobbet hardt på trening og jeg tror dette vil være en god mulighet til å vise kvaliteten min og potensialet jeg har her i Manchester United, sier Telles og konkluderer:

– Jeg vet at klubben og fansen virkelig tror på meg.