For en Chris-cross!

Et nydelig angrep og en strålende pasning fra Jesse Lingard, og vips så var Chris Smallings tredje mål på rad borte i Premier League et faktum.

Chris Smalling og Romelu Lukaku besørget målene som gjør at United nå har et solid grep om andreplassen på tabellen.

Bournemouth har kun holdt nullen én gang på de siste 25 kampene og selv med syv endringer på laget som spilte mot West Bromwich, hadde United god kontroll på kampen.

Dette er vår spillerbørs, vurdert av Bjarte Valen.

David De Gea – 6
Kåret til årets keeper av kollegene i Premier League og fikk kapteinsbindet av José Mourinho. Var våken på en suser fra King før pause. Hadde ellers god kontroll på en overraskende rolig dag

Matteo Darmian – 5
Fikk tillit fra start for en sjelden gangs skyld og startet greit med et par gode involveringer. Var også med i angrep et par ganger i starten, men avslørte samtidig defensive svakheter da han etterlot store rom. Det var på hans side Bournemouth skapte det meste før pause og Darmian virket rusten.

Phil Jones – 7
Solid mot Ibe etter ti minutter og fortsatte å rydde opp i stor stil som den forsvarssjefen han er på gode dager. José Mourinho har fått et lite luksusproblem med denne kampen. Det er ventet at Eric Bailly starter mot Tottenham til helgen, men Jones vil ikke gi fra seg stopperplassen uten kamp. I grenseland til en 8-er. Tilnærmet feilfri.

Chris Smalling – 8
Tapte en tidlig hodeduell mot King, men hadde solid kontroll etter det. Scoret i sin tredje (!) bortekamp på rad da han rev seg fri i feltet og avsluttet et strålende United-angrep. Nyter stor tillit om dagen. Fikk et ganske uforståelig gult kort i en duell med Wilson der Bournemouth-spilleren burde fått kortet. Får naturligvis ekstra for scoringen.

Luke Shaw – 6
Solid innsats av ulykkesfuglen, men var heldig som ikke fikk straffespark mot seg da han rev Wilson i armen i starten av 2. omgang. Denne kampen vil gi sårt tiltrengt selvtillit, men er det nok til å holde seg inne i varmen hos Mourinho?

Marouane Fellaini – 6
Trodde han var Lionel Messi og serverte en nydelig teknisk detalj innledningsvis. Så husket han at han tross alt er Marouane Fellaini og spilte slik vi er vant til å se ham. Brøt opp spillet til Bournemouth og involvert i mange dueller. Gjør jobben han er satt til på eksemplarisk vis. Grenser til en høyere karakter.

Ander Herrera – 7
Strålende kombinasjon med Lingard for målet. Løper ellers mye som ryddegutt. Dekket opp som høyreback og midtstopper ved enkelte anledninger, før han var med i angrep i det neste øyeblikket. Best før pause, men var det Herrera som var god eller Bournemouths midtbane som var svak? Trolig en kombinasjon.

Paul Pogba – 7
Kjæler noen ganger med ballen et trekk eller to for mye, men når han setter fart med sine lange klyv driver han hele laget fremover. Smart og enkel ball til Lukaku da belgieren satte inn 2-0. Opptur etter den svake West Bromwich-kampen og ble erstattet av Blind med ti minutter igjen for å spares til semifinalen i FA-cupen mot Tottenham på lørdag.

Jesse Lingard – 6
Glimrende kombinasjoner med Herrera og tilrettelegging til Smalling på midtstopperens mål. Tidvis frisk, men blir også litt borte i perioder. Fikk tøff behandling av frustrerte Bournemouth-spillere. Greit bytte for Lukaku.