– En av de mest profesjonelle jeg har jobbet med

Rørende hilsen fra José Mourinho.

Daley Blind er ferdig i Manchester United, etter fire år i klubben.

Blind returnerer til Ajax, noe som har vært en dårlig skjult hemmelighet en god periode nå.

– Takk for alt du har gjort

Dette er kanskje ikke en overgang de fleste United-supportere tar veldig tungt på, men vi tar med oss de (sjeldent) fine ordene fra José Mourinho.

– Jeg vil først og fremst takke Daley for alt han har gjort for klubben siden 2014, sier Mourinho til manutd.com – og følger opp:

– Jeg må si at i løpet av mine 18 år som trener, så er Daley en av de mest profesjonelle spillerne – både på og av banen – som jeg har hatt gleden av å jobbe med.

Videre sier Mourinho at han ønsker å takke Daley Blind fra «bunnen av sitt hjerte» for den jobben han har lagt ned de to siste sesongene, og at han selvfølgelig ønsker nederlenderen lykke til i Ajax.

– Spesiell takk til fansen

Selv takker Blind Manchester United i en lang og varm Twitter-melding.

– Først av alt vil jeg si hvor stolt jeg er over å være en del av United-familien. Å spille for den største klubben i verden har betydd mye for meg. Jeg hadde fire flotte år med fire trofeer! skriver Blind.

Daley Blind ble hentet til Manchester United av Louis van Gaal – og har over fire sesonger notert seg for respektable 141 kamper for klubben.

– Jeg vil takke alle. Manageren, trenerne, den medisinske avdelingen alle som hjalp meg med å komme til rette i begynnelsen, selvfølgelig lagkameratene mine, og sist, men ikke minst, fansen!

– Jeg vil takke alle for kjærligheten og støtten jeg har fått og fortsatt får. Jeg vil aldri glemme noen av de spesielle kampene og øyeblikkene. Jeg kommer til å savne Drømmenes Teater, men nå er det tid for å vende hjem.