elanga5324

Rett fra flyreise med Bruno til strålende mål

Men kampen mot bunnlaget West Ham endte likevel i skuffelse for United.

Se nederst for fakta og slik var utviklingen i kampen LIVE.

Uniteds U23-lag tapte skuffende nok 2-3 fredag kveld hjemme mot bunnlaget West Ham i Premier League 2.

Det betyr likevel ikke at det var en uinteressant kamp.

Elanga og Williams viste seg litt frem

Anthony Elanga var med førstelaget til Spania denne uka, og våknet fredag morgen i Spania. Deretter fløy han tilbake sammen med resten av førstelaget, før han ble kjørt rett til U23-lagets kamp.

Der fulgte han opp med en lekker scoring, en scoring som sendte United foran med 2-0.

Han hadde ballen på egen halvdel, spilte til Hannibal, gikk på løp, fikk den tilbake på to-touch, fintet seg plass inne i feltet og skjøt herlig plassert opp i hjørnet.

Se målet her.

Dermed viste Elanga hvorfor han fikk sjansen i førstelagstroppen denne uka.

Brandon Williams var også med til Spania, spilte 1. omgang og brukte i alle fall det siste kvarteret av den omgangen til å vise seg frem. Da klarerte han flott i eget felt i tillegg til at han skapte en stor målsjanse for Noam Emeran og også forsøkte seg på et av raidene han tidligere har vært så kjent for.

Det var imidlertid bestemt at han bare skulle spille 45 minutter – trolig fordi han skal være med førstelaget til London søndag.

Hannibal slet

De andre U23-stjernene skuffet imidlertid litt.

Hannibal Mejbri fant seg aldri til rette som man må forvente. Shola Shoretire viste noen få glimt av glitrende teknikk, men klarte ikke å involvere seg altfor mye.

Det var Mark Helm som ga United ledelsen, etter et innlegg fra Alvaro Fernandez, og etter Elangas 2-0-mål etter 55 minutter skulle dette vært game over.

Så scoret West Hams Odubeke, som selv hadde tre år tidligere i karrieren i United, tre mål, slik at det ble tap.

To debutanter

Kanskje ikke så rart da både Marc Jurado og Charlie Savage debuterte for U23-laget i 2. omgang, men man forventer mer av dette U23-laget.

Sannheten er at de i de siste kampene ikke har vært i nærheten av å vise det samspillet som begeistret slik da de scoret 15 mål på tre kamper i januar og februar.

Det er mye å rette på før møtet med ligaens suverene lag, Manchester City U23, neste fredag.

Her kan du se alle resultater, terminliste, referat, tabell etc for U23-laget.

U23: United 2-3 West Ham (SLUTT)

Premier League 2,
Leigh Sports Village

Mål: 1-0 Helm (Fernandez, 47), 2-0 Elanga (Hannibal, 55), 2-1 Odubeko (59), 2-2 Odubeke (72), 2-3 Odubeke (90+3)

United: Nathan Bishop; Brandon Williams (Marcu Jurado 46), Will Fish (K G), Reece Devine, Alvaro Fernandez G; Charlie McCann (Charlie Savage 67), Mark Helm, Hannibal Mejbri G; Noam Emeran (Dillon Hoogewerf 67), Anthony Elanga, Shola Shoretire.

Ubenyttede innbyttere: Ondrej Mastny, Martin Svidersky

90+5.min: SLUTT

90+3.min: 2-3. Odubeke for tredje gang. Får ballen på 16 meter, sender av gårde en ikke altfor hard markkryper som sniker seg inn i hjørnet. United ledet 2-0, men taper nå 2-3 mot bunnlaget.

72.min: 2-2. West Ham utlikner. Ball til Odubeke som blir møtt av Fish, men United-forsvareren gir ham plass og tid til å curle ballen i mål fra skrått hold. Bra gjort, men ikke like godt forsvarsspill av United.

59.min: 2-1. Ganske ut av ingenting. Et raskt frispark på midten, et lite raid, en pasning til en spiller på 20 meter som United-spillerne ikke angriper og et ganske halvveis skudd som trillet inn i hjørnet utenfor rekkevidden til Bishop. Game on.

55.min: 2-0. Elanga til Hannibal på Uniteds halvdel, svensken setter fart og får ballen i bakrom på to-touch fra franskmannen, finter bort to mann og skrur ballen opp i høyre hjørne etter å ha skjært inn fra venstre. Klasse, klasse, klasse i det angrepet.

47.min: 1-0. Mark Helm sender United foran. Volley på bakre stolpe etter et innlegg fra venstreback Fernandez, som keeper ikke klarer å stoppe. Målet kom etter at United i samme angrep allerede hatt forsøk med Hannibal og Elanga.

Pause 0-0: Ingen stor 1. omgang fra United. Lenge et svakt pasningsspill fremover på banen, og bunnlaget West Ham hadde den første store sjansen. Nathan Bishop reddet imidlertid alene med bortelagets spiller. Like etter halvtimen fikk Noam Emeran imidlertid to store sjanser til å sende United foran, men misbrukte begge to alene med keeper litt skrått. Hannibal har slitt med å komme med i kampen, Shoretire viste en teknisk delikatesse, men ikke så mye annet, Elanga har ikke fått brukt farten sin, og Williams hadde en middels start – men spilte seg opp etter hvert. Ryddet da fint opp i eget felt en gang, hadde en pasning som sendte Emeran alene med keeper og gikk også på et av sine tidligere velkjente raid.

Denne saken oppdateres underveis kun med scoringer og ekstraordinære hendelsen, men vi kommer tilbake med en lengre sak om kampen når dommeren blåser av.