– Eksakt det de trenger

Tim Sherwood og Darren Bent har delte meninger om Jack Grealish sin fremtid.

Jack Grealish har båret Aston Villa mer eller mindre på egenhånd denne sesongen. Da er det ikke rart at en klubb som Manchester United har vist interesse.

– Fin rotasjonsspiller

Grealish sin tidligere manager, Tim Sherwood, sier til TalkSport at midtbanespilleren hadde passet godt inn i United.

– Hvis Fernandes blir skadet er Grealish den perfekte mannen til å slå de forløsende pasningene.

– Han er noe United trenger. Setter du ham sammen med Pogba og Fernandes vil du ha fart, og sammen med de unge der fremme vil det bli bra. Det er eksakt det de trenger.

FORTID I VILLA: Tim Sherwood mener Grealish ville vært perfekt for United.

Videre sier den tidligere manageren at United spiller opp i mot 60 kamper hver sesong. Derfor mener han at Grealish hadde vært en fin rotasjonsspiller.

– Ville han ha startet hver kamp? Sannsynligvis ikke, men Ole Gunnar Solskjær ville fått sjansen til å rotere på laget.

– Jeg prøver ikke å selge ham for Villa, men den eneste måten de kan beholde ham er ved å holde seg i Premier League.

Uenig

Under samme seanse hos TalkSport deltok også tidligere Aston Villa-spiss, Darren Bent. Kraftspissen deler ikke samme tanke som Sherwood, og mener at Grealish ikke ville fått plass på laget.

– Jeg klarer ikke å se at han skal komme på laget, rett og slett fordi at United aldri i verden ville ha spilt med de tre sammen på midtbanen (Pogba, Bruno og Grealish). De ville ha blitt fraløpt defensivt. 

KUNNE IKKE HA SPILT SAMMEN: Darren Bent mener at Paul Pogba, Jack Grealish og Bruno Fernandes aldri kunne ha dannet en midtbane sammen i United.

Hos Aston Villa har Jack Grealish figurert både som venstrekant og offensiv midtbane. Bent tror ikke han hadde fått plass lenger frem på banen heller for United:

– Og ser du på de tre fremste med Greenwood, Martial og Rashford, så ville han ikke fått plass der heller. 

Bent mener at 24-åringen besitter kvaliteter, men at han aldri ville vært i nærheten av true plassene til Pogba og Fernandes.

– For å være ærlig er jeg ikke helt sikker på om United trenger ham på midtbanen. Han har ferdighetene, men han kommer ikke til å ta plassen til Fernandes eller Pogba. Du kan hvert fall ikke sette ham sammen med dem, og Pogba vil egentlig ikke spille som en sittende midtbanespiller.

Grealish har sjansen til å vise seg frem for Ole Gunnar Solskjær og United førstkommende torsdag. Kampstart på Villa Park er 21.15 norsk tid.