Eikrem og King scoret

Joshua King og Magnus Eikrem kom begge på scoringslisten da Uniteds U-18-lag slo Newcastle 4-2 på Carrington lørdag formiddag.

United tok ledelsen allerede etter tre minutter da Oliver Norwood registrerte at gjestenes keeper befant seg litt for langt fra målstreken og sendte avgårde et overraskende og godt skudd som gikk inn via stolpen. United fortsatte å presse men det var gjestene som scoret det neste målet. Fra hjørnet av 16-meteren skrudde Sam Adjei ballen forbi Uniteds sisteskanse Ben Amos.

Og like før pause tok Newcastle ledelsen. Sam Adjei var involvert i forspillet, men det var Brad Inman som fra kort hold overlistet Amos. Dermed kunne gjestene gå til pause med en noe heldig 2-1 ledelse.

Joshua King entret banen etter pause og to minutter senere hadde han utliknet på et skudd som forandret retning i en Newcastle-forsvarer. King var involvert i mye av det som skjedde etter pause. Han hadde et godt skudd som strøk på feil side av stolpen, og mange trodde at han hadde sikret United straffe da han ble felt, men dommeren var av en annen mening.

Det ble en annen nordmann som første United tilbake i ledelsen. Magnus Eikrem er etterhvert blitt kjent for å ha krutt i støvlene, og han fornektet seg ikke denne gangen heller. Kvarteret før slutt sendte han avgårde et langskudd som føk inn helt oppe i vinkelen. Og da Scott Wootton scoret Uniteds fjerde for dagen var det hele avgjort.