United vant Milk Cup

OPPDATERT! Cameron Borthwick-Jackson ble matchvinner i finalen da United vant 1-0.

Manchester United gikk ubeseiret gjennom alle kampene i Milk Cup, etter blant annet å ha vunnet 11-0 mot Gold Coast Academy i den første kampen og nå 1-0 i finalen mot Vendee. United avsluttet finalen med hele fire femtenåringer på banen, men det tok tid før de skulle få målet de trengte.

Det var Vendee som kom best i gang og United-gutta virket litt sjokkerte i begynnelsen. De franske motstanderne lekte seg med motstanderen sin og United slet med i det hele tatt få ut ballen de første tre minuttene, men Dearnley og United hadde det første skuddet på mål. Den største sjansen i første omgang hadde Demitri Mitchell for United, da han fra 25 meter traff tverrligger på et frispark, men ballen ville ikke i mål og lagene gikk til pause med 0-0.

Etter pausen var det et nytt United-lag som kom på banen, med mer selvtillit og et lag som tok mer og mer kontroll over kampen. Etterhvert kom 17-åringene Charlie Thomas Scott og Tyler Reid inn for United og etterhvert toppscorer Marcus Rashford, som hadde den målgivende pasningen til Cameron Borthwick-Jackson. Rashford kom seg ned på linjen og la inn til Cameron som headet inn scoringen fra kloss hold og United hadde overtaket. Da Tyrell Warren kom inn, fem minutter før slutt, så man at United skulle forsvare inn seieren. Vendee kom inne nærmere enn et farlig frispark et minutt før slutt og da dommeren blåste av kunne United-gutta juble for sitt første trofe for sesongen!

Vendee 0-1 (0-0) Manchester United

56. min.: 0-1 Borthwick-Jackson

Man. United: Dean Henderson, Tyler Reid (Charlie Thomas Scott), Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Cameron Borthwick-Jackson, Callum Gribbin, Jordan Thompson, Oscar Borg, Zak Dearnley, Ogo Obi (Marcus Rashford), Demetri Mitchell (Tyrell Warren)

Kampoppdateringer:

20.56: Da er det litt over et kvarter til kampstart og lagoppstillingene er klare.

21.25: Finalen er i gang.

21.40: Ut fra rapportene er det Vendee som har kommet best i gang her.

21.42: Mitchell med et godt plassert og hardt frispark fra 25 meter rett i tverrligger…

21.58: Det er Vendee som presser og blant annet Borthwick-Jackson spiller en god kamp som stopper.

22.01: PAUSE! Lagene går i garderoben med 0-0, men det er Vendee som har vært best i denne finalen.

22.05: Her er litt om hva som sies om 1.omgang.

22.18: 2.omgang er i gang og Mitchell er igjen nære å score på et frispark. Denne gangen er det en god redning fra keeper som hindrer han.

22.21: Både Vendee og Manchester United gjør et bytte hver. For Vendee kommer Tangquay Tran inn for Quentin Pinon mens Charlie Thomas Scott kommer inn for Tyler Reid for United.

22.24: Zachary Dearnley er nære å score for United med et skudd som kun går centimeter utenfor stolpen. Nå er det United som presser, men Vendee er farlige på kontringer.

22.32: Nok et bytte for begge lagene. Marcus Rashford kommer inn for Ogo Obi for United mens Guillaume Musseau kommer inn for Armory Geoffrit for Verdee. Enda målløst.

22:34: JADA! United i ledelsen, det er Borthwick-Jackson som er målscorer. Dermed går United mot sitt andre Milk Cup-trofe på rad.

22.35: Det er innbytter Rashford som legger inn til Borthwick-Jackson, som med en heading fra kloss hold sender United i ledelsen.

22.40: Dobbeltbytte for Vendee. Alexis Davenet og Sullivan Martin kommer inn for kaptein Arthur Durousseau og Arnaud Baron.

22.41: Kapteinen har imponertert i dag.

22.42: Ti minutter igjen nå og United leder fortsatt 1-0.

22.45: United gjør et bytte. Tyrell Warren inn for Demetri Mitchell når det gjenstår fem minutter.

22.48: Henderson med en god redning etter et frispark rett før slutt!

22.51: DET ER SLUTT! United vant 1-0 i Nord-Irland og gjentok suksessen fra i fjor.