– Du rekker ikke å flytte deg

Dean Henderson og Marcus Rashford kom opp gjennom United-systemet sammen. Selv om Henderson er lånt ut til Nottingham Forest denne sesongen er det han av de to som er tatt ut til Englands landslagstropp.

I den forbindelse har den utlånte keeperen gitt et intervju til Sky Sports. Der får Henderson spørsmål om hvilken spiller han har spilt med eller mot som skyter hardest.

– Enten Harry Kane eller Marcus Rashford. Rashford skyter så hardt. Marcus kan være åtte meter unna og han bryr seg ikke om du står i veien. Står du i veien forsøker han å skyte ballen gjennom deg.

– Du rekker ikke engang bevege deg. Man ønsker å komme seg ut av veien, men det er finnes ikke noen sjanse for å komme seg unna. Det svir så mye, spesielt om vinteren! Han bryr seg ikke om målvaktene. 

henderson030922
HAR FÅTT KJENNE PÅ RASHFORDS SKUDDKRAFT: Dean Henderson.

Henderson svarer også på andre temaer, blant annet om konkurransen han har om keeperplassen på det engelske landslaget nå som han er tilbake i varmen.

For Henderson kommer landslagsuttaket som en bekreftelse på at han har startet sesongen meget positivt for Forest.

I begynnelsen av august var imidlertid den ambisiøse burvokteren alt annet enn blid på United etter det han mente var brutte løfter fra klubben etter en vanskelig 2021/22-sesong.

– Jeg avslo flere gode muligheter til å gå på utlån forrige sommer fordi jeg ble lovet plassen som førstekeeper. Og de lot meg ikke gå på lån. Det var frustrerende. Å sitte på benken og kaste bort tolv måneder i den alderen, er kriminelt. Jeg var rasende, forklarte Henderson i et intervju med talkSPORT.