Dramatisk på overtid i generalprøven

SPIONØYNE PÅ EUROPA LEAGUE-MOTSTANDEREN: Club Brugge leder fortsatt med ni poeng etter en spennende avslutning på generalprøven mot Waasland-Beveren.

United er favoritter mot Club Brugge den kommende torsdagen, men den belgiske klubben har en fordel med oppladningen inn mot den første Europa League-kampen. De spilte lørdag, mens United altså på underlig vis endte opp med en mandagskamp som oppladning til det viktige oppgjøret.

Uansett ble det i alle fall seier 2-1 i generalprøven for Club Brugge – men den seieren satt langt inne.

Mats Rits ga Brugge ledelsen 1-0 noen minutter før pause, men Waasland-Beveren utlignet i det 53. minutt.

1-1 så også ut til å bli sluttresultatet en stund, men på overtid skjedde det ting.

Thomas Agyepong ble utvist, og i overtidens sjette minutt scoret Club Brugge igjen – og igjen var det Mats Rits som scoret.

Uniteds motstander sparte noen spillere (som f.eks. Hans Vanaken, som kom innpå etter hvert), men stilte relativt sterkt siden de uansett har mange dager å hvile på.

Club Brugge leder tabellen med ni poeng ned til Gent (som vant på fredag), og har vunnet alle hjemmekampene i ligaen siden slutten av oktober.

Club Brugge: Simon Mignolet; Clinton Mata, Brandon Mechele, Federico Ricca, Eduard Sobol (Emmanuel Dennis, 72.), Mats Rits, Ruud Vormer, Charles Katelaere (Hans Vanaken, 58.), Krépin Diatta, Michal Krmencik, Siebe Schrijvers (Percy Tau, 58.).

ÅSTEDET: Jan Breydelstadion.