Drakttrøbbel for United

Tvinges til å benytte både Nike- og adidas-drakter på sommerturen.

Det er Daily Mirror som bringer historien om at United har planer om å ta med seg drakter fra begge de to draktleverandørene når klubben i juli setter kurs for USA for å forberede seg til 2015/16-sesongen.
Grunnen til dette er at den nåværende avtalen med Nike først utløper den 31. juli, mens den nye gigantavtalen med adidas – verdt £750 millioner over 10 år, tar til å gjelde fra 1. august.

Nike sies å være svært skuffet over at det ikke lyktes dem å forlenge samarbeidet med United, en avtale som ble inngått i 2002, og som har gitt rødtrøyene £303 millioner i kassen. At utstyrsgiganten nå har mistet sin viktigste klient, attpå til til adidas, deres største konkurrent på leverandørmarkedet, skal være årsaken til at de har nektet å gå med på Uniteds ønske om å få trekke seg ut av avtalen før turen til USA.

Sommerturen er for øvrig ennå ikke fastsatt. Det har vært diskutert muligheten for å spille tre kamper på østkysten, men nå kan det, ifølge Mirror ende med at det i steden blir vestkysten som får gleden av å se Louis van Gaals mannskap i aksjon.