Dom faller mandag

Mandag avgjøres Darren Fletchers finaleskjebne.

Da møtes UEFAs Kontroll- og disiplinærkomité for å ta stilling til om Darren Fletchers røde kort fra tirsdagens semifinaleoppgjør med Arsenal skal trekkes tilbake eller ei.

United reagerte raskt etter at UEFAs generalsekretær David Taylor ga Sir Alex Ferguson beskjed om at klubben hadde en mulighet til å anke dommer Roberto Rosettis avgjørelse inn for organisasjonen.

Dersom United får medhold – noe som i utgangspunktet virker lite sannsynlig – vil Fletcher kunne spille Champions League-finalen mot Barcelona den 27. mai. Blir anken derimot forkastet, må 24-åringen følge oppgjøret fra tribuneplass.

– Jeg er ikke optimistisk i det hele tatt, men vi var nødt til å gjøre det for Darrens skyld, sa Sir Alex på fredagens pressekonferanse på Carrington.

– Man vet jo aldri, men jeg tror ikke at (dommer)avgjørelsen vil bli omgjort.

– For å være ærlig tror jeg at dommeren, sett fra hans ståsted, gjorde rett, ettersom det fra hans posisjon så ut til å være straffespark. Det gjorde det også fra min posisjon. Fra reprisene er det imidlertid åpenbart at Darren – utrolig nok – klarte å vri benet rundt og fikk flikket ballen bort fra Fabregas.