Disse to United-spillerne har vært viktigst for Williams

Brandon Williams legger seg flat etter tapet mot Chelsea, men fokuserer nå på de to gjenværende Premier League-kampene.

Sammen med resten av United-laget hadde Brandon Williams en blytung kveld på jobben på søndag. Chelsea vant fullt fortjent på Wembley og London-klubben skapte flest farligheter på Williams sin side.

På sin Instagram forteller unggutten at dette er noe han og laget vil lære av.

– Feil er til for å lære av. Vi vet som lag og enkeltpersoner at vi ikke var gode nok, og jeg og laget står for det.

– Vi har to store kamper foran oss til å gjøre ting riktig og få klubben inn i den turneringen der den hører hjemme (Champions League). Nå fokuserer vi på onsdagen.

– Små tilbakeslag, store comebacks. 

 

– Han var strålende

Ole Gunnar Solskjær tar derimot unggutten i forsvar etter den litt skuffende prestasjonen på Wembley.

– Du så Brandon og karakteren han viste. Han slo én pasning rett til Mason Mount (i forkant av 2-0-scoringen), og han følte seg sannsynligvis litt skyldig, men resten av omgangen var han strålende.

– Gutten har vært ute en stund, og har ikke spilt, og han fikk en øyeskade, men karakteren og personligheten på banen var bra.

TIILIT: Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med Brandon Williams.

Skryter av Lingard og Rashford

I et intervju med Pro Direct Soccer avslører unggutten hvilke to spillere som har vært viktigst for ham så langt i karrieren.

– Marcus Rashford og Jesse Lingard har allerede vært gjennom det jeg er nå. De har vært på akademiet og de har spilt for førstelaget i noen sesonger.

– Disse to har alltid sørget for at jeg har det bra. Etter at jeg kom på førstelaget har de alltid passet på meg, og sørget for at jeg spiser riktig og de tingene der.

Mason Greenwood får også skryt av venstrebacken.

– Han er fantastisk. Han jobber hardt og jeg vet ærlig talt ikke hvilken fot han skyter best med. Så du scoringene han scoret mot Bournemouth? Måten han treffer ballen på er helt likt som Robin van Persie.