United hadde ingen god førsteomgang resultatmessig, men heldigvis ble det bedre etter pause. En god start på andreomgangen sørget for at det til slutt ble ganske komfortabelt på Old Trafford.

3-0 ble stillingen til slutt, og dermed er United i semifinalen av ligacupen.

Der blir Manchester City motstander. Første kamp spilles på Old Trafford.

Målløs førsteomgang

United gikk rett i angrep, og spilte med godt balltempo i startfasen av kampen. Sjansene kom i form av noen frispark fra Rashford – på det ene var Juan Mata farlig frempå på returen, men Colchester-keeper Gerken klarte å gripe den foran ham.

Colchester fikk ikke låne ballen mye, men United klarte heller ikke å skape veldig mye. Det ble en del nesten-sjanser, men nesten er som kjent ikke nok.

Også nesten-sjansene kom etter hvert sjeldnere, men etter en halvtime fikk Rashford en sjanse etter å ha blitt spilt gjennom, men han traff rett og slett ikke ballen med volleyforsøket sitt.

Colchester på sin side hadde lite å by på av sjanser, men Harriott hadde et skudd som trillet utenfor helt mot slutten.

Dermed gjorde Colchester mot Manchester United som de gjorde mot Palace og Tottenham: holdt nullen til pausen.

Så kom målene

Det tok fire minutter i andreomgang før en fikk den første sjansen, da Luke Shaws overlapp førte til et innlegg som Greenwood dessverre ikke rakk frem på.

Noen minutter senere fikk United endelig en kontringsmulighet, og den tok de godt. Matics pasning var god, Rashford fant rommet, og han løp innover fra venstre helt til skuddmuligheten åpnet seg, før han dunket ballen i nettet.

Rommene åpnet seg mer etter dette, og det tok ikke lang tid før et Mason Greenwood-innlegg ble satt i eget mål av Ryan Jackson. Hvis ikke Jackson hadde vært på den, så ville sannsynligvis Rashford scoret sitt andre.

Fem minutt etter dette kom 3-0: Mata med en herlig pasning, Rashford fikk sendt ballen videre inn fremfor mål, og der var Martial som satte inn 3-0.

Etter dette kunne også byttene komme: Williams kom inn for Shaw, Lingard inn for Rashford og så kom også Garner inn for en haltende Tuanzebe, som gikk rett i garderoben.

United hadde sjanser til å øke til 4-0, blant annet var Maguire nære, men det endte 3-0. Det var nok.