amadogellissimms111122

Diallo matchvinner i United-duell

Flere av Uniteds utlånte spillere har vært i aksjon denne helgen, fortsatt er det noen som spiller utover søndagen.

Birmingham City 1-2 Sunderland

Både Hannibal Mejbri og Amad Diallo spilte fra start i denne United-duellen, og det var sistnevnte som vant duellen.

Ivorianeren leverte et fantastisk forarbeid til Ellis Simms på det første målet, der han ble taklet, reiste seg opp igjen, smatt unna noen Birmingham-spillere før han spilte gjennom Simms. Noen minutter etter pause doblet han ledelsen selv da han gikk innover fra høyre og på glimrende vis banket ballen inn i hjørnet med venstrefoten.

Han måtte senere ut etter at han tilsynelatende fikk en finger i øyet.

Hannibal fikk et gult kort i førsteomgangen, noe som potensielt kan ha vært grunnen til at han ble byttet ut litt før timen var spilt.

Han fikk karakteren 6 fra lokalavisa for det han leverte her, og de konkluderer med at dette var under midtbanespillerens vanlige nivå.

hannibal170922
TAPTE UNITED-DUELLEN MOT AMAD: Hannibal Mejbri.

Nottingham Forrest 1-0 Crystal Palace

Forrest klatret på tabellen etter en sterk hjemme seier mot Crystal Palace. Dean Henderson var tilbake som burvokter etter å ha sittet på benken i 2-0-seieren over Tottenham i Ligacupen.

Henderson gjorde en god figur og fikk karakteren 7.5 av NottinghamshireLive. De skriver at sisteskansen var stødig og rolig når han trengte det og at ikke trengte å gjøre så mange redninger, men at det var en vellfortjent smultring i 1-0-seieren på hjemmebane.

henderson140822
SMULTRING: Dean Henderson sier aldri nei til en donut.

Coventry 2-0 Queens Park Rangers

Ethan Laird spilte sin 17. kamp for QPR i ligaen denne sesongen. I 2-0-tapet mot borte mot Coventry klarte ikke unggutten å sette sitt preg på kampen. Høyrebacken spilte samtlige minutter og fikk på spillerbørsen til West London Sport.

De skriver at Laird slet med å komme med offensive bidrag og klarte aldri å involvere seg i angrepsspillet, til tross for dette nevner de at han var solid i det defensivet arbeidet, men at det ser ut til at engelskmannen kan trenge en pause.

QPR som ledet championship for under en måned siden, har ikke vunnet på de siste fem kampene og ligger nå utenfor playoff.

laird170922
SKUFFENDE: Nok et skuffende resultat for QPR & Ethan Laird.

Salford 0-0 AFC Wimbledon

Salford kom fra to strake tap i ligaen før oppgjøret mot Wimbledon. Etter et målløst oppgjør på Peninsula Stadium, plasseres de på en niende plass på tabellen.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for Salford.

galbraith081022
FULL KAMP: Ethan Galbraith spilte nok en 90. minutter for Salford.

Andre

• Matej Kovar spilte hele kampen i Sparta Prahas 1-0-seier hjemme mot České Budějovice, noe som fører de opp på en tredje plass.
  • Will Fish var ubenyttet innbytter da Hibernian tapte borte mot Kilmarnock.
  • Dermot Mee var ikke i Altrincham-troppen da vant 2-1 hjemme mot York.
  • 16.00 søndag ettermiddag spiller Alex Telles og Sevilla borte mot Velarde i den spanske cupen.
  • 20:45 søndag kveld spiller Eric Bailly og Marseille borte mot Monaco i Ligue 1.