Dette var Ten Hags dom etter søndagens kamp

Det ble 1-1 i den siste treningskampen før ligastarten, da Erik ten Hag sendte utpå et lag av de som ikke spilte i Oslo lørdag.

Det betød likevel et spennende lag, med Cristiano Ronaldo, Lisandro Martinez, Christian Eriksen og også Raphaël Varane fra start, sammen med en gjeng av de nest beste og de største talentene.

Innbytter Amad Diallo ga United ledelsen like etter pause, men Rayo utliknet slik at det hele endte uavgjort.

– Det var en blanding av rutine og ungdommer. Noen av spillerne møtte hverandre i dag for første gang, så hva skal man egentlig forvente, begynte Ten Hag.

tenhaggeee

– Holdningene var imidlertid fantastiske. De kjempet og jobbet hardt for hverandre. Det var positivt. Vi skapte også en masse sjanser. Ja, vi slapp også til noen sjanser, men totalt sett så mener jeg at vi må være fornøyde med dette.

– Det har vært utvikling i sommer, men det er tydelig at det også er store rom for forbedringer. Neste uke handler det om resultat, sa Erik ten Hag til MUTV etterpå.

– Vil gi sjanser til de som fortjener det

Han var veldig fornøyd med 18 år gamle Alejandro Garnacho, som også scoret best på Supporterklubbens spillerbørs.

– Vi ønsker å gi sjanser til unge spillere som fortjener det. Han spilte også veldig bra i dag. Han har vist seg frem i sommer. Prestasjonen var også ganske eller veldig bra, sa Ten Hag.

Han var også fornøyd med Martinez og Varane.

– Martinez fikk en god kombinasjon med Raphaël i denne kampen. De var solide. Så er spørsmålet alltid hvor fort han tilpasser seg laget og integreres i gruppa, men jeg tror det skal gå bra.

United-manageren sendte også utpå den norske 17-åringen Isak Hansen-Aarøen da fem minutter gjenstod, noe som nok betyr at nordmannen har gjort seg fortjent til den spilletiden.

Selv fikk Ten Hag stående applaus da han entret Old Trafford-matta.

– Det var fantastisk. Du føler hvordan fansen her vil at du skal kjempe, og vi og fansen må samarbeide for å få resultater.

– Totalt sett er jeg fornøyd med sommeren. Vi har hatt en god pre-season. Vi har utviklet oss. Jeg vet at vi fortsatt kan ta steg, og det må også skje. Den utviklingen må skje utover i sesongen, sa han.

– Skal jobbe med angrepssspillet

Lørdag ble det også offentliggjort at tidligere toppspiss Benni McCarthy blir en del av Ten Hags trenerteam.

Søndag forklarte Ten Hag mer om hvorfor.

benni3234

– Det var en plass ledig i teamet. Han har også en annen type stemme. Han har erfaring. Han har vært manager på profesjonelt nivå. Han har også vært en suksessfull spiss selv. Han skal jobbe med posisjoneringsspillet offensivt.

– Da tenker jeg ikke bare på spissene, men også hva backene skal gjøre, midtbanen, fordi vi ønsker å fremstå som et dynamisk lag, sier Ten Hag.

GIKK DU GLIPP AV DET? Her kan du lese tekst eller se video av hva Ten Hag sa etter United – Atletico Madrid lørdag