Dette skriver avisene

AVISRUNDEN: Noen spillere får skryt, men laget friskmeldes ikke.

Vi har tatt en titt på hva som blir skrevet i de engelske mediene etter 1-1-kampen mellom Manchester United og Arsenal.

Gjennomgangsmelodien er at Manchester United fortsatt har mye å gå på, at Ashley Young og Ander Herrera imponerte, mens Falcao og De Gea ser ut til å forsvinne.

Manchester Evening News

Den regionale avisen kommer som vanlig med sin «fem ting vi har lært»-spalte. Der skriver de at Ander Herrera er klinisk, at Falcao forlater klubben og at De Gea sannsynligvis også gjør det. De mener også at Memphis Depay skal få det tøft med å danke ut Ashley Young, og at Tyler Blackett har en lang vei å gå før han er klar for dette nivået.

Samtidig har Stuart Mathieson kommet med sin vurdering av de elleve som startet kampen mot Arsenal. Hans spillervurdering fordeler seg på disse tallkarakterene:

9: Ashley Young

8: Ander Herrera, Chris Smalling, David de Gea

7: Antonio Valencia, Marcos Rojo, Juan Mata

6: Phil Jones, Daley Blind, Marouane Fellaini, Falcao

Innbytterne, Van Persie, Blackett og Valdés, får ingen vurdering av Mathieson. Les mer her.

Manchester United v Arsenal - Premier League
FERDIG: Falcao vinket farvel til United-fansen. Det virker helt usannsynlig at Van Gaal kommer til å benytte seg av kjøpsklausulen i kontrakten hans.

The Guardian

The Guardian-journalisten Jamie Jackson har skrevet sin spalte etter uavgjortkampen mot Arsenal. Der skriver han at det forblir uvisst hvorvidt bra dette Manchester United-laget egentlig er. Han mener også at vi ikke kan avgjøre det før etter forrige sesong.

Denne sesongen har United hatt mer å gjøre med å komme seg tilbake blant topp fire, etter den katastrofale sesongen laget hadde under David Moyes. Jackson mener at Van Gaal har fått til mye med United, men at det er for tidlig å si noe sikkert. Les mer her.

BBC

Manchester United v Arsenal - Premier League
TAKK FOR I ÅR: …og forhåpentligvis sees vi til neste år. Det er imidlertid alt annet enn sikkert for De Geas del.

Phil McNulty og co fokuserer på de store hendelsene etter 1-1-kampen på Old Trafford. Arsenal sikret seg i praksis tredjeplassen, Herrera scoret sitt åttende mål for sesongen, Blackett var uheldig, De Gea forlot banen og Valdés fikk sin debut.

I tillegg var det et forutsigbart bytte som ble gjort etter en time på Old Trafford. Radamel Falcao forlot banen til fordel for Robin van Persie. Da tok colombianeren farvel med Manchester United-fansen, og det aller meste tyder på at vi ikke får se ham spille for United på Old Trafford igjen.

Dette var for øvrig åttende kampen på rad med baklengs for Manchester United. En så lang periode uten rene bur har vi ikke sett siden september 2011. Les mer her.

The Sun

Manchester United v Arsenal - Premier League
FÅR SKRYT: Ashley Young kjørte til tider karusell med Héctor Bellerín søndag.

Den tabloide avisen mener at Manchester United later til å være langt unna den formen som gjorde at de dominerte England på 1990-tallet. «United seem as far away from the glory days as ever.» skriver The Sun-journalisten Steven Howard.

Han mener at Arsenal var grusomme i første omgang, men at de vil være fornøyde med å ha tredjeplassen under kontroll. Arsenal-stjernene var til tider usynlige. En annen som ikke var synlig, var Wayne Rooney. United-kapteinen var nemlig ute på grunn av en skade, noe vertene merket, ifølge Howard.

Han mener at det var tydelig at United manglet en leder. Ironisk nok var problemet det samme for Arsenal, kommenterer han. Manchester United mot Arsenal har vært preget av spillere som Roy Keane, Patrick Vieira, Gary Neville, Tony Adams og Martin Keown, men i denne kampen var disse spillertypene helt fraværende.

Ashley Young får skryt for sin innsats, og det gjør også Ander Herrera. Du kan lese mer her (krever innlogging).

The Telegraph

I kjølvannet av søndagens oppgjør og årets sesong, skriver Jim White om et United-lag med to personligheter. For mens laget til tider viser hint av gammel storhet, er det tydelig at de ikke er helt tilbake der de skal være.

Han fokuserer også på viktigheten av Ander Herrera, og kjører en sammenligning med og uten spilleren. Seiersprosenten er på 60 prosent med Herrera, og kun 41,7 prosent uten ham.

Falcao får også oppmerksomhet. Colombianeren blir beskrevet som Rolls-Royce som har kjørt som en Skoda uten motor denne sesongen. Han snublet stort sett hver eneste gang ballen var nær ham i første omgang, og har etter all sannsynlighet spilt sin siste kamp for United.