– Dette må skje hvis neste sesong skal starte uten flere protester

Av: Oli Winton, oversatt av Dag Langerød

Jeg må bare beklage at det har væt stille fra meg en stund nå, men jeg har vært på ferie. Med en del flaks så havnet jeg faktisk også på samme hotell som Eric Cantona bodde på. Akkurat det var ganske fantastisk.

Nå er jeg i hjemmekarantene, noe som betyr at jeg også måtte si fra meg noen billetter til fotball-EM. Det ga meg imidlertid tid til å skrive.

Selv om alt fokus de siste dagene har handlet om fotball-EM og overganger (følg med på utviklingen rundt Sancho og ny høyreback) så kan det ikke glemmes nøyaktig hvor ille forholdet mellom supporterne og Uniteds eiere har vært den siste tiden.

Joel Glazer deltok på et fanforum forrige uke, men det kan knapt kalles en start. Det var en forsiktig og nøye forberedt forestilling – og de faktiske handlingene som eventuelt følger møtet vil bety atskillig mer enn det han sa i det møtet.

LES OGSÅ: Ti punkter – dette sa Glazer ja og nei til
LES OGSÅ: Dette svarte MUST etter møtet med Glazer
LES OGSÅ: Gary Nevilles nådeløse dom

Det er veldig mye som jeg vil kalle «pynt» av det klubben nå har sagt den vil gjøre.

Om Oli Winton

Oli Winton skriver innlegg for united.no. Han er komitémedlem i MUST, den uavhengige Manchester United Supporters’ Trust. Han reiser til de fleste hjemme- og bortekamper og har en sivil jobb som politisk konsulent. Han har kjennskap til mye av det som foregår i United, og vil i denne spalten spesielt skrive om supporter-/klubb-relasjon og billettspørsmål.