– Pereira har trent på dette

REAKSJONER: Louis van Gaal avslører at Andreas Pereiras drømmemål slett ikke var et tilfeldig lykketreff.

Oppgjøret mellom Manchester United og Ipswich var knapt en time gammelt da United fikk frispark like utenfor 16-meteren til gjestene. Juan Mata overlot ansvaret til Andreas Pereira som takket for tilliten med å knalle ballen i mål på utsøkt vis.

Etter kampen var det ikke vanskelig å forstå hva Pereira snakket om da han sa det var en drøm som gikk i oppfyllelse, og for dem som tror at frisparket var et lykketreff, tro om igjen.

– Dette har han trent på, avslører United-manager Louis van Gaal.

– Det var veldig spesielt for meg å score mitt første mål foran Stretford End. Jeg har alltid drømt om dette øyeblikket, sier Pereira til MUTV. En av dem som var kjapt ute med å gratulere Pereira var lagkamerat Marcos Rojo.

Et annet lyspunkt for United var å se Phil Jones tilbake på banen.

– Et nytt solid resultat. Det var godt å få noen minutter og det er deilig å være tilbake, skriver Jones på Twitter.

En annen som gledet seg over at Jones var tilbake var United-manager Louis van Gaal.

– Det var et solid resultat. Vi fikk ingen flere skader og Jones spilte en god stund så jeg er en glad trener i dag, sier Van Gaal til MUTV.

United-manageren lot seg imponere av Pereiras frispark, men garanterer slett ikke unggutten en startplass til helgens kamp mot Sunderland. 

Garanterer ingenting

– Da må vi evaluere igjen. Han var en svært viktig bidragsyter i kampen med sitt fantastiske frispark. Han har trent på det. Men som alle andre spillere har Pereira forbedringspotensiale, sier Van Gaal. 

Nederlenderen valgte å kaste innpå Anthony Martial de siste 20 minuttene og den franske unggutten scorte sitt fjerde mål på fire kamper.

– Han er en ydmyk spiller, men han vet at han kan score og han gjør det takket være lagkameratene. Men han har fart og det gjør at han scorer mål. Han gjorde det mot Liverpool og nå gjorde han det igjen. Vi er alle lykkelige, men må holde begge beina godt plantet på jorden, sier Van Gaal.

Fornøyd med trekningen

Louis van Gaal forventer en tøff kamp mot Middlesbrough, men sier han er glad for å få hjemmekamp.
– De (Middlesbrough, red.anm) er et topplag i Championship. Jeg vet ikke så mye om dem. Men vi sender speiderne våre for å analysere dem slik vi gjorde med Ipswich. Jeg er glad vi skal spille hjemme. Vi reiser mye så hver hjemmekamp er bra, sier nederlenderen.