– Dette går bra

Daley Blind lot seg lure i sluttminuttene, men tar ikke nederlaget i Basel så veldig tungt.

Daley Blind ble på en måte den store syndebukken da United gikk på et høyst unødvendig nederlag i Sveits.

Fire minutter før slutt, idet ballen ble slått inn fra Uniteds høyreside, kom han på etterskudd i duell med Lang, som dermed fikk en enkel jobb med å sette inn kampens eneste scoring.

Med dette 0-1-resultatet er United ikke lenger garantert førsteplass i gruppen. Likevel må det sies at sjansen for å rote det til i siste øyeblikk er nærmest ikke-eksisterende. Det kan du få en nærmere forklaring på her.

Les også: – Urettferdig å skylde på Blind

– Ingen bekymringer

Selv om han etterpå påtok seg skylden for baklengsmålet, ga Daley Blind uttrykk for at han er langt fra bekymret foran gruppespillets avslutningsrunde. Da tar som kjent United imot CSKA Moskva hjemme på Old Trafford:

– Neida, vi har mer enn nok selvtillit i troppen, så dette går bra, sa han til ventende pressefolk i etterkant av nederlaget.

DALEY BLIND (t.v.) og PAUL POGBA, her i kamp med Mohamed Elyounoussi.

– Sånt som skjer

Blind sa seg videre godt fornøyd med måten laget gjennomførte førsteomgangen på, men var naturligvis desto mer lunken til kvaliteten etter pause.

– Den var ikke særlig bra, nei, men det må vi bare akseptere og legge bak oss. Vi trener hardt hele uken gjennom, og får likevel kamper som dette, sa han konstaterende, og lovet at laget vil være tilbake på sporet allerede ved neste anledning.