Dette er troppen mot Soton

Én av disse to starter i mål på onsdag.

– Vi kjemper bestandig for å få et resultat, så jeg kommer ikke til å sende utpå et lag som vil få folk til å tro det motsatte. Jeg ønsker meg positive holdninger fra spillerne, god lagmoral og forståelse for at noen må ofres til beste for andre, sa Mourinho på pressekonferansen tidligere denne tirsdagen.

Nå har lokalavisen MEN fått øye på troppen som reiser mot Southampton – og spesielt én spiller glimrer med sitt fravær.

David De Gea er ikke med troppen som møter Soton på 17.mai kl 20.45.

MEN – og flere andre aviser – mener at dette kan bety at spanjolen har spilt sin siste kamp for Manchester United. Mourinho har tidligere bekreftet at han vil gi muligheten til Joel Pereira i Premier League denne sesongen og Sergio Romero skal stå finalen i Stockholm.

Det trenger altså ikke være knyttet dramatikk til valget, men det er heller ingen grunn til å tro at ryktene rundt De Gea og Real Madrid forsvinner med det første.

Tre mål på de siste fire kampene han har startet: Wayne Rooney.

Full tropp mot Soton:

Sergio Romero, Joel Pereira, Kieran O’Hara, Matteo Darmian, Axel Tuanzebe, Eric Bailly, Phil Jones, Chris Smalling, Demetri Mitchell, Michael Carrick, Ander Herrera, Scott McTominay, Jesse Lingard, Marouane Fellaini, Juan Mata, Henrikh Mkhitaryan, Wayne Rooney, Anthony Martial, Marcus Rashford.

Det er interessant å se at fjerdevalget på keeperplass Kieran O’Hara er med i troppen, sammen med de andre ungguttene Joel Pereira, Demetri Mitchell og Scott McTominay.

Antonio Valencia og Daley Blind blir altså værende i Manchester for å restituere seg.