Dette er planen United har med Mejbri

– Fortsatt et stykke unna førstelagsfotball, sier U23-trener, Neil Wood.

Hannibal Mejbri blir regnet som et av de største talentene vi har i akademiet for øyeblikket. Det er mange United-supportere som har store forventinger til franskmannen, men skal vi vi tro U23-trener, Neil Wood, må vi vente med å se 17-åringen på førstelaget. Det sier han i et intervju med MEN.

– Jeg tror dere må huske på at Hannibal fortsatt er ung. Han er bare 17 år. Han har ikke vært her lenge, og har bare vært her i én sesong. 

Midtbanespilleren ble hentet fra Monaco forrige sommer i en overgang som kan bli verdt 10 millioner euro hvis ulike klausuler slår inn. Det er en skyhøy prislapp for en 16-åring.

– Jeg tror folk tenker mye på prislappen, men det er ikke Hannibals feil.

– Han er en ung spiller med potensial, men det er fremdeles mye læring og utvikling han må gjennom.

STORT TALENT: Hannibal Mejbri.

Mejbri startet sin United-karriere på U18-laget, men ble i løpet av sesongen flyttet opp på U23-laget. Han var blant annet med å sikre opprykket til U23-guttene.

Men det kan virke som førstelagsfotball fortsatt er stykke unna. For øyeblikket vil United matche unggutten på U23-nivå.

– Vi må få ham på et høyere nivå før han kan begynne å trene med førstelaget. Det er ikke noen grunn til å stresse med at han skal være med førstelaget allerede nå. 

– For øyeblikket tror jeg utfordringen på U23-nivå er passende for ham. Vi kommer til å pushe ham og prøve å få han opp så fort som mulig, men samtidig vil vi ikke stresse ham hvis han ikke er klar for det.

LES OGSÅ: – Isaks nivå er ikke langt unna Mejbris