– Dette er ikke ok

Scott McTominay etter tapet i London.

Det handlet om en mulig 3. plass, men etter en svak kamp – der United var for dårlige foran begge mål – så ble det et nytt tap på bortebane.

– Det var en tøff kamp. Vi hadde flere sjanser og det var skuffende å ligge under til pause, etter det som var noen ganske positive 25 minutter i starten av omgangen, sier Scott McTominay etter kampen.

Fikk beskjed om å hjelpe fremover

– Men vi vet at vi må gjøre mer. Både med og uten ball.

– Med de lederne vi har i spillergruppen nå så må vi klare å bevare samholdet, løfte hodene og innse at vi ikke bare kan si at «dette er OK» for det er ikke OK, sier han og legger til:

– Vi er nødt til å gjøre mer på og utenfor banen. Det handler om standaren som settes i denne klubben. Den var ikke bra nok i dag.

HVOR VAR LEDERNE? Ashley Young og Nemanja Matic var de mest rutinerte United-spillerne på banen. Burde vi sett mer til dem?

Hva sa manageren i pausen?

– Han sa at vi måtte ta sjansene, han sa at vi måtte gjøre mer. Nemanja Matic og meg selv på midtbanen fikk beskjed om å hjelpe de offensive spillerne mer, sier McTominay.

– Ingen unnskyldning

Skotten ble spurt om Marcus Rashfords skade påvirket laget.

– Det er ingen unnskyldning. Vi har kvalitet over hele linja. Flere førstelagsspillere er skadet, men det gir en mulighet for de unge gutta å komme inn i laget og gjøre seg bemerket. Vi får håpe at de tar steget, for vi kommer til å trenge dem i fremtiden.

– Det er hardt å måtte godta dette (tapet). Vi følte at kampen levde helt til siste minutt og det er tøft å ikke dra hjem med tre poeng.

Nå ser han likevel frem til neste kamp.

– Hvis du ikke vil spille mer fotball etter en kamp som denne burde du ikke være i Manchester United. Denne klubben krever at du ønsker å spille hele tiden. Den krever at det er store personligheter i garderoben. Hvis vi ikke har det vil det ikke ende bra.