– Dette er en egenskap Ole har lært av Sir Alex

David Beckham trekker særlig frem én egenskap som han verdsetter høyt hos nordmannen.

David Beckham gir sin støtte til Ole Gunnar Solskjær og mener nordmannen vil ta United i riktig retning.

– Det ville alltid være perioder der andre klubber ville ha suksess. Når den suksessen blir oppnådd av Manchester City og Liverpool vil det selvsagt bli snakket om, sier Beckham til Sky Sports.

Nedturen lå i kortene

Han mener den vanskelige perioden etter at Ferguson trakk seg tilbake i 2013 kan forklares med at mange nøkkelpersoner forsvant på kort tid.

– David Gill sluttet også i klubben og flere spillere som Giggsy (Ryan Giggs), Scholesy (Paul Scholes) og Nevs (Neville-brødrene Gary og Phil) sluttet og det lå i kortene at klubben ville ha en periode der den ikke hadde så mye suksess, sier Beckham.

GYLDEN ÅRGANG: David Beckham (nummer to fra venstre) og Ole Gunnar Solskjær jubler sammen med Andy Cole, Paul Scoles, Ronny Johnsen, Phil Neville og Jaap Stam.

– La oss håpe United ikke går for lenge uten trofeer. Vi er en klubb som er en av de største om ikke den største i verden. Den posisjonen United har, med den historien og de tradisjonene, er det ikke mange klubber som er i, legger Beckham til og omtaler Manchester United fremdeles som «vi».

– Ole beskytter spillerne og klubben

David Beckham sier hans tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær gjør en god jobb i managerstolen på Old Trafford og sier han ser likhetstrekk mellom måten Solskjær opptrer på og fremtoningen til Sir Alex Ferguson.

– BESKYTTER SPILLERNE: Måten Ole Gunnar Solskjær alltid beskytter spillerne og klubben på minner David Beckham om den måten Sir Alex Ferguson håndterte sine stjerner på.

– Han lærer fremdeles, men Ole vil beskytte spillerne og han vil beskytte Manchester United. Fansen vil støtte Ole både fordi han er en strålende person og for alt han har gjort for United. Ole fortsetter å være positiv med spillerne og det har han fra «sjefen» (Sir Alex Ferguson, red. anm). Han ville aldri kritisere en spiller i klubben utad  og Ole fremstår på samme måte, sier Beckham.

Beckham er i disse dager opptatt med sitt eget MLS-lag Inter Miami, men legger ikke skjul på at han fremdeles er United-supporter. 

– Er det vanskelig å se på dem nå? Nei, fordi jeg er en ekte Manchester United fan og uansett hvilken situasjon laget befinner seg i elsker jeg å se dem spille, sier Beckham.