– Dette er bare begynnelsen

MED BØRS: Marcus Rashford briljerte og besørget United to første mål mot LA Galaxy. Men unggutten lover at dette bare er begynnelsen både for ham selv og laget.

Før to minutter var spilt mot MLS-laget LA Galaxy hadde Marcus Rashford åpnet scoringsballet.

Rashford presset LA Galaxy-forsvaret og Jesse Lingard vant ballen høyt oppe i banen. Pasningen fra Lingard var levert til Rashford med kirurgisk presisjon og spissen plasserte ballen enkelt i mål.

– Resultat av hard jobbing

Etter 20 minutter var Rashford på ferde igjen, denne gangen fra høyrekanten. Ander Herrera vant ballen, serverte til Juan Mata som dyttet videre til en fremmadstormende Marcus Rashford.

ÅPNET BALLET: Marcus Rashford sørger for 1-0 til United mot LA Galaxy før to minutter var spilt. Unggutten var strålende i de 45 minuttene han spilte i 5-2-seieren.

Nok en gang fikk unggutten det hele til å se så enkelt ut alene med keeper.

– Vi har jobbet hardt siden vi kom hit. Det er godt for selvtilliten å score, men det er veldig tidlig og mye jobb som gjenstår. Men det var en god gjennomkjøring og godt for hele laget å få en slik start. Det kunne kanskje se lett ut men det er resultat av hardt arbeid av hele laget, sier Rashford til MUTV.

– Konstant trussel

Marus Rashford har hatt en kometkarriere etter at han ble kastet til ulvene mot Midtjylland i Europa League under Louis van Gaal. Sist sesong var han på banen i flere kamper enn noen annen United-spiller, men elleve mål i alle turneringer viser at unggutten fremdeles har mer å gå på.

– Jeg har jobbet hardt for å forberede meg på førstelagsfotball og tempoet som kreves, men du ser mange av ungguttene kommer hit og gjør en god jobb. Det er viktig for klubben å fortsette å produsere spillere gjennom akademiet vårt, sier Rashford til MUTV.

DEBUT: Romelu Lukaku fikk sin første kamp i United-trøya, men fikk ikke nettkjenning i 5-2-seieren mot LA Galaxy

En som lot seg imponere av Rashford i de 45 minuttene unggutten spilte var tidligere toppscorer Dwight Yorke.

– Marcus er en trussel hele tiden. Scoringene ser kanskje enkle ut, men du skal være på rett plass og sette den ballen i mål. Han har så mye fart at det bli vanskelig for motstanderne, sier Yorke.

Marouane Fellaini satte inn 3-0, før José Mourinho byttet samtlige spillere i pausen. Henrikh Mkhitaryan var veldig frisk og fikk gleden av å sette inn 4-0 før Anthony Martial besørget 5-0. United burde scoret mer på alle sjansene som ble skapt, og selv om LA Galaxy utnyttet et noe passivt United-forsvar mot slutten og fikk to reduseringer forteller ikke 5-2 det heleog fulle bildet av kampen.

For Mourinho og United var det uansett en god start på treningskampene som kommer.

Natt til tirsdag, også det klokken 04.00 norsk tid, møter United Real Salt Lake i den andre treningskampen.