Dette er 22-åringen Ten Hag og hele Brasil drømmer om

Antony (22) var den brasilianske gullgutten Erik ten Hag gjorde til superstjerne i Amsterdam. Nå kan det være duket for gjenforening i Manchester.

Mandag kveld meldte The Sun at representanter fra Manchester United vil være på plass i Amsterdam tirsdag for å forhandle fram en avtale om 22-årige Antony med Ajax.

Tabloidavisen har ikke det beste omdømmet på ryktebørsene i England, men artikkelforfatter Neil Custis har fulgt klubben i åresvis og vært først på flere United-nyheter tidligere.

Tidligere i sommer fikk united.no vite at Erik ten Hag ønsker seg Antony, men at den nye United-manageren vil unngå å svekke gamleklubben i for stor grad.

Antony er den tredje Ajax-spilleren som kobles til en gjenforening med Ten Hag på Old Trafford. Ifølge rapportene blir det ikke noe av planene om å hente Jurriën Timber, som skal ha blitt erstattet av forsvarskollega Lisandro Martinez på managerens ønskeliste.

Sikres Antonys signatur kan det bli navnetrøbbel på Carrington med tre vinger med samme fornavn, men skal vi tro rapportene har brasilianeren kvaliteter som gjør ham bedre enn både Anthony Martial og Anthony Elanga.

Ajax v sc Heerenveen - Dutch Eredivisie
UNITED-AKTUELL: Antony skal være en av spillerne Manchester United forsøker å hente for øyeblikket.