– Det var Burnleys kveld

VIDEO Sir Alex Ferguson var ikke fornøyd med laget sitt etter sjokktapet for nyopprykkede Burnley.

– Vi er skuffet, forteller han til Sky Sports etter kampen.

– Det var ingen god kamp av oss. Dette var Burnleys kveld.

United hadde en lovende innledning på kampen, hvor Michael Owen allerede etter to minutter fikk en stor mulighet til å sende de regjerende seriemestrene i ledelsen.

Angriperen bommet imidlertid på ballen fem meter fra målet, og istedet var det Burnley som skulle få den første nettkjenningen. Nitten minutter ut i første omgang sendte nemlig Robbie Blake hjemmelaget opp i ledelsen med et flott volley-skudd.

– I løpet av en timinuttersperiode i første omgang spilte de meget godt, og utgjorde en stor trussel for oss. Etter det dominerte vi kampen, og med vår erfaring burde vi prestert bedre.

– Det skjedde så mye innenfor deres sekstenmeter at det er utrolig at det ikke ble mål av det.

Michael Carrick burde utlignet på et straffespark like før pause, men den danske keeperen Brian Jensen kastet seg riktig vei.

– Det er mulig vi hadde vunnet dersom vi hadde scoret på straffesparket før pause, men man kan ikke ta fra Burnley noe. Hele laget jobbet knallhardt, og supporterne deres var fantastiske, sier skotten ifølge Manutd.com

– Trenger flere kamper

Michael Owen fikk ingen heldig debut fra start i United-trøya, og ble byttet ut i andre omgang. Sir Alex har likevel tro på at 29-åringen vil komme tilbake på det nivået man forventer av ham.

– Jeg tror han trenger 2-3 kamper til. Det vil hjelpe ham.

Se SAF på ekstern a fra Sky Sports