– Det vondeste øyeblikket i mitt liv

Tirsdag kveld ble enda et klipp fra Cristiano Ronaldos intervju med Piers Morgan offentliggjort.

Åpner opp om tapet av sønnen

Denne gangen åpner Ronaldo for første gang opp om tapet av sin ufødte sønn i april, noe han beskriver som det vondeste øyeblikket han har opplevd i sitt liv.

– Det går ikke an å forstå hvorfor det skjedde med oss. Det øyeblikket var sannsynligvis det vondeste øyeblikket jeg har hatt i livet mitt.

Familie er noe Ronaldo alltid har holdt nært og han beskriver sønnens død det vondeste siden han mistet faren tilbake i 2005.

Nettopp derfor har Ronaldo sin ufødte sønns aske side ved side ved sin fars.

– Jeg snakker med dem hele tiden, og de er på min side. De hjelper meg til å bli en bedre mann, å bli en bedre person, å bli en bedre far.

De andre barna har også lagt merke til tomrommet fra den lille som de aldri fikk møte.

– Barna spurte «Mamma hvor er den andre babyen?» og etter en uke sa jeg til Georgina; la oss være i forkant og være ærlige med barna, la oss si at, Ángel, som er navnet hans har dratt til himmelen.

– Barna forstår det, vi pratet om det rundt bordet og de sier «pappa jeg gjorde dette for Ángel» og de peker mot himmelen. Som jeg liker best fordi han er en del av livene deres.

Portugiseren avslutter med å fortelle om de motstridene følelsene familien gikk gjennom siden et av de to barna faktisk overlevde fødselen.

– Jeg prøver å forklare til familie og nære venner, jeg har aldri følt meg glad og trist i samme øyeblikk. Det er vanskelig å forklare, så vanskelig. Du vet ikke om du skal gråte eller smile.