– Det virker ikke som om det er seriøst for ham

Gary Neville, Jamie Carragher og også Tony Cascarino slaktet lenge Uniteds prestasjon mandag.

De to Sky Sports-ekspertene snakket fritt om kampen på Monday Night Football, og la ingenting imellom om Uniteds innledning på kampen.

– Pogbas store styrke er at han spiller med frihet og som om han er i parken sammen med kompisene sine. Det er som om alt han forsøker seg på er noe som skal på YouTube eller Instagram. Det er som om det ikke er seriøst for ham, som om det er en lek i måten han gjør tingene på.

– I 2. omgang var han utrolig, men det er ikke rart at José Mourinho har satt ham ut av laget noen ganger de siste ukene, la han til.

Jamie Carragher jinxet heldigvis seieren med sin tweet underveis, da hjemmelaget ledet 2-0, men var heller ikke nådig.

– Du nevnte Pogba. Se hvor svake United har vært med ball. Du nevnte som sagt Pogba, men jeg synes Sanchez har vært verre. Sanchez mistet ballen 19 ganger før pause. Det er vanvittig. Vi snakker om det som skal være en verdensklassespiller, men jeg skjønner ikke hvor han spiller.

– Det er som om de to er to gutter som leker seg i skolegården. Som om de sier «vi er de beste spillerne. Vi gjør det vi vil».

Tony Cascarino, som skriver for The Times, er heller ikke nådig med de to.

– Jeg vet ikke i hvilken form Alexis Sánchez var da han ankom United, siden han ikke har virket så skarp som han burde være. Han skjærer også inn i banen altfor mye. (…) United må finne ut hvordan de får Sánchez og Romelu Lukaku til å fungere sammen.

– Paul Pogba er veldig god teknisk, sterk som en okse og ganske rask, men mandag gjorde tok han feil avgjørelse gang på gang på gang. (…) Pogba var heldig som ikke ble byttet ut i pausen, skriver Cascarino.