– Det kan bli tøft for dem

Første påskedag tar Manchester United turen til Liverpool, hvor de skal spille mot Everton. Det trenger ikke å bli enkelt for United Ifølge Everton-manageren.

Torsdag holdt Manager Marco Silva pressekonferanse i forkant av søndagens oppgjør mot de røde djevlene. Han har troen om spillerne hans viser toppnivået.

Silvas menn tapte forrige kamp mot Fulham, med en lite overbevisende prestasjon. Tapet kom etter en rekke gode resultater.

– Om det er én ting jeg er 100 prosent sikker på, så er at om vi spiller opp mot potensialet vårt kan det bli tøft for Manchester United. 

På eget gress har de levert godt i det siste. I tur og orden har de tatt imot Liverpool, Chelsea og Arsenal uten å slippe inn mål. Mot byrivalen ble det målløst, men de fant nettmaskene to ganger mot Chelsea, og én mot Arsenal.  

Selv om de har nok av selvtillit på Goodison Park, tar ikke Silva noe forgitt.

– Vi har stor respekt for kvaliteten til Manchester United. Ikke bare som individuelle spillere, men også som et kollektiv. 

Ole Gunnar Solskjær bekreftet at flere spillere er tilbake fra skader før kampen mot de blåkledde.

De mange alternativene til United er noe Everton-manageren også trekker frem.

– De kan spille med seks forskjellige spillere i den offensive linja, og de har sterke spillere i midtbaneleddet, sier Silva om laget han skal møte på søndag. 

Videre kommer det frem at midtstopper Yerry Mina er fortsatt ute med skade, og at Andre Gomes har fått tre kamper suspensjon etter en stygg takling på Fulhams Aleksandar Mitrovic.

Foruten om det er Everton-troppen fulltallig.