– Det var helt fantastisk

– Det er nok mange som er misunnelige på oss, sier Ole Gunnar Hallsjø – som så seieren mot Juventus live i Torino.

– Det var jo egentlig ingen som forventet noe, men dette ble magisk.

Det sier Ole Gunnar Hallsjø til united.no.

Han så onsdag United i sitt 10. land foruten England, og for en kveld det ble.

– Ronaldo-målet ødela ikke

– Da Ronaldo scoret så var det egentlig som forventet, selv om det er typisk at vi skulle få det fra «en av våre egne». Men igjen, det kom etter et treff i stolpen og tverrliggeren og fordi det egentlig var ventet så ødela det ikke stemningen.

– Vi hadde vel også en halvsjanse ganske raskt etterpå, og da var vi supportere i gang igjen, forteller han.

– Jeg stod ved siden av en engelsk kar, og da vi gjorde dobbelbyttet så fastslo han at vi måtte vinne noen dueller og skaffe oss frispark på 20 meter. Jammen stemte det, sier han glisende.

– Da Mata scoret så eksploderte det!

– Da var vi jo så godt fornøyd. Uavgjort i Torino ville vi tatt sju av sju dager i uka.

(Saken fortsetter under fanvideoen av Matas mål)

Se Matas mål filmet av fans på tribune her.

Og som alltid – med Titanic-musikk.

– Fullstendig galskap

Da 2-1-scoringen gikk inn så skjønte Hallsjø egentlig ikke det.

– Jeg stod vel i tre-fire sekunder. Jeg kikket på linjemannen, dommeren, spillerne, er det virkelig sant? Har vi virkelig scoret? Dette skjedde jo på motsatt side av der vi stod.

– Men da vi skjønte at det faktisk var scoring så var det fullstendig galskap. Det var øldusj, nedenfra og bakfra og alle skulle klemme. Det var fantastisk, sier han.

– Så blåste dommeren av og da ble det full jubel igjen. Da kom sangene på rekke og rad samtidig som vi vinket til Juventus-fansen som surmulte på vei ut av arenaen.

(Saken fortsetter under videoene)

Fanvideoer av United-fansen i Torino:

– Jeg fikk selv ikke med meg det med Mourinho rett etter kampen, men han vet jo hvordan han skal terge på seg folk. Man må flire av det, sier Hallsjø – som også fikk med seg deler av United-fansens feiring i Torino sentrum utover natta.

Snusboksen ble tatt

Han la merke til 10-12 andre nordmenn på tribunene, men var glad for at det «fryktede» sikkerhetsopplegget til italienerne ikke var så ille som forhåndsrapportene ga bud om.

Han så heller ingen sinte italienske fans før eller etter kamp, og det eneste minuset med sikkerheten var at snusboksen måtte overgis – slik at han måtte ha med seg eventuell snus i løsvekt inn på stadion.

– Du har sett United mange steder. Hvor høyt henger denne kampen?

– Ganske høyt. Man forventer jo egentlig at man drar til Italia for å se United tape. Derfor var det ekstra deilig, og det var ingen ulempe at målene kom helt mot slutten og litt ut av intet, sier han glisende.

Så får vi håpe Hallsjø får med seg nye seirer når han skal over på United-Fulham og Valencia-United før 2018 er omme.