– Det var en god redning!

Romelu Lukaku kunne ikke annet enn å skryte av sin landsmann i Chelsea-målet etter det spektakulære saksesparket på Old Trafford.

Med scoring og målgivende i en sterk 2-1-seier mot Chelsea, var Lukaku best på United.no-børsen og ble også kåret til banens beste spiller av Premier League.

– Vi måtte jobbe veldig hardt, for vi spilte mot et veldig godt. Men vi var godt forberedt, sa Lukaku til Sky Sports.

– Vi viste mental styrke. Det er ikke lett å snu en kamp mot et topplag, men vi etter hvert klarte vi å kontrollere kampen.

– Vi dominerte kampen i andreomgang, sa spissen til MUTV senere.

MOURINHO: – Hvis et lag fortjente å vinne, var det oss

Nær Rooney-kopi

Lukaku kunne kronet toppoppgjøret med en kopi av saksesparket til Wayne Rooney mot Manchester City.

Det spektakulære skuddforsøket ble imidlertid reddet av hans landsmann i Chelsea-målet.

– Det var en god redning fra Thibaut Courtois!

UNITED.NO-BØRSEN: – For en måte å bryte forbannelsen på!


– Handler ikke om lettelse

Før kampen mot gamleklubben, hadde Lukaku fortsatt til gode å score mot et av de åtte best plasserte lagene i Premier League i United-drakt.

Derfor var scoringen i første omgang sannsynligvis av det etterlengtede slaget, selv om målscoreren selv var tilsynelatende fattet i Sky Sports-intervjuet sendt på TV 2.

– Det handler ikke om lettelse. Når alt kommer til alt vil jeg bare jobbe hardt for laget, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Med tre måneder igjen av sesongen står Lukaku med 22 scoringer på 40 kamper. Forrige sesong ble Zlatan Ibrahimovic Uniteds toppscorer med 28 mål.

– Det er ikke dårlig, men du kan alltid bli bedre. Det viktigste er at vi vinner titler. Vi må bare fortsette å vinne, og jeg tror vi kommer til å gjøre det bra framover, sa Lukaku til MUTV.