Marcos Rojos comeback på banen endte med ny skade – men det er tilsynelatende ikke veldig alvorlig.

Old Trafford.
Gult kort: Joshua Bohui, Angel Gomes Manchester United, Darren Sidoel Reading
0-1: Ben House (11), 1-1: Joshua Bohui (66)

United: Kovar, Dalot, R. Williams, Rojo (Poole fra 54), O’Connor, Gomes, Garner (Barlow fra 78), Hamilton, Chong, Dearnley (Buffonge fra 79), Bohui.

Marcos Rojo skulle etter planen spille samtlige 90 minutter i U23-kampen mot Reading, men måtte gi seg etter drøye ti minutter i 2. omgang med en skade.

Kampen mot Reading var den første for argentineren siden sommerens VM og Rojo har vært skadet siden Argentina røk ut av VM.

Etter å ha sluttet seg til førstelagets treninger de siste ukene skulle kampen mot Reading fungere som en gjennomkjøring for midtstopperen før han igjen skulle være aktuell for førstelaget.

I stedet var det en oppgitt og frustrert Rojo som gikk rett i garderoben etter at han ble byttet ut.

Det er foreløpig usikkert hva skaden består i, men reservelagssjef Ricky Sbragia uttalte til MUTV etter kampen at han tror Rojo vil være OK etter behandling – og kanskje er det altså snakk om bare en liten utsettelse av comebacket.

Diogo Dalot spilte hele kampen for United som endte 1-1.

Vi fulgte kampen live:

SLUTT: Det ender 1-1 på Old Trafford. Diogo Dalot spilte hele kampen, mens Marcos Rojo måtte gi seg etter en snau time. Det så ut til at argentineren fikk en liten smell, men det så ikke alvorlig ut og han spaserte tilsynelatende uanstrengt i garderoben. United er fremdeles ubeseiret etter fem kamper, men dette var det tredje uavgjorte oppgjøret for Ricky Sbragias mannskap denne sesongen.

94 min: United med en siste sjanse her, men pasningen fra Gomes er upresis.

86 min: Flere gode muligheter for gjestene på tampen. Ro-Shaun Williams redder på streken og Regan Poole får klartert med et nødskrik.

82 min: Stor sjanse for Reading! Ben House smeller baller i tverleggeren. Der er gjestene nære på.

79 min: Darren Buffonge kommer inn for United som hjemmelagets siste innbytter. Zachary Dearnley, mannen som hadde målgivende pasning til Bohui, takker for seg.

79 min: Darren Sidoel gar av banen for gjestene, mens Ethan Coleman kommer inn.

78 min: James Garner går ut og blir erstattet av Aidan Barlow.

70 min: Det er kanskje noen som lurer på hvordan Diogo Dalot har spilt i dag. Portugiseren startet noe rufsete med unødige balltap. Virket simpelthen ikke helt påskrudd i starten, men spilte deg opp. I 2. omgang har han tidvis vært mer ving enn back og viser at han ikke er redd for å gå i angrep.

66 min: 1-1 Joshua Bohui. Nydelig angrep av United. Gomes er arkitekten og finner Dearnley som legger inn til Bohui i feltet. Han får en enkel jobb fra kloss hold og vi er like langt. Det er Bohuis første scoring for reservelaget.

63 min: Angel Gomes får gult kort for holding

60 min: Callum Harriott blir erstattet av Jack Nolan for gjestene.

57 min: Vi har faktisk byttet dommer også i denne kampen. David Richardson har skadel ankelen og blitt erstattet av fjerdedommer Jake Topp.

54 min: Maros Rojo går ut og erstattes av Regan Poole.

50 min: United-keeper Kovar varter opp med en sløv pasning og forærer Reading en stor sjanse. Kovar henter seg inn med en mesterlig redning.

48 min: Chong fyrer løs fra 20 meter. Skuddet går like over. Nydelige kombinasjoner med Gomes i forkant.

46 min: 2. omgang er i gang

Pause

45 min: United får en siste sjanse, men det blir avblåst for offside.

43 min: Marcos Rojo skyter fra nesten 40 meter. Et godt skudd, men Reading-keeper Southwood har full kontroll.

30 min: STOR SJANSE! Chong får en stor mulighet når han spilles fri av Gomes. Det er en god avslutning av Chong, men en fantastisk redning av Luke Southwood i Reading målet.

21 min: Readings Darren Sidoel blir den andre spilleren som ser gult etter en tøff takling.

11 min: 0-1: Reading får et underlig mål. Et innlegg fra venstre klareres i første omgang, men ballen lempes tilbake i feltet der Ben House stusser ballen i mål. House virker like overrasket som alle andre over at det blir mål.

9 min: Gult kort: Joshua Bohui får dagens første gule kort etter en ettersleng på midten.

7 min: En veldig rolig og bedagelig åpning på kampen. Ingen av lagene har hatt noen sjanser.

1 min: Vi er i gang på Old Trafford.

Før kampen:

Ricky Sbragias lag ligger på fjerdeplass med åtte poeng etter fire runder, men kan fortsatt glede seg over å være ubeseiret. Fasiten lyder på to seire og to uavgjorte, og således en akseptabel start på tilværelsen i U23 Premier Leagues 2. divisjon.

Kun Wolverhampton [10] og Aston Villa [9) har plukket flere poeng enn United, mens Southampton [8] har marginalt bedre målforskjell.

Reading følger hakk i hæl

Når det gjelder kveldens gjester fra Reading, er ikke de stort dårligere. De er det eneste laget som har tatt poeng fra lederlaget Wolves [2-2], og selv om de tapte 3-2 for Norwich i andre ligarunde, slo de tilbake med 4-1 over Sunderland og 4-2 over Newcastle [4-2] – den siste på bortebane. Dermed ligger de bare ett poeng bak Ricky Sbragias rødtrøyer før kveldens møte.

Det er for øvrig verdt å merke seg at Reading, med 12 mål til nå, har vært hissigere foran motstandernes mål enn noen av sine divisjonskolleger. Til gjengjeld er de også blant klubbene som har sluppet inn flest [8]. Tilsvarende tall for United er 7-4.

Gomes topper

Av Uniteds syv fulltreffere har Angel Gomes sørget for tre, tett fulgt av DJ Buffonges 2, mens Tahith Chong og Nishan Burkart har tegnet seg for ett mål hver.

Uniteds lag i forrige kamp, 1-0-seieren over Stoke for 14 dager siden:

Sergio Romero; Diego Dalot (George Tanner, 78), Regan Poole, Ro-Shaun Williams, Lee O’Connor; James Garner, Ethan Hamilton, Nishan Burkart (J Buffonge, 70); Angel Gomes, Josh Bohui (Aidan Barlow, 56), Tahith Chong.
Uben.innb.: Matej Kovar, Callum Whelan.

MUTV er på plass

Kampen mellom United og Reading starter klokken 20.00 og vises på TV 2/Sumo og ManUtd-appen. Sendingen starter 19.30.