– Vi må fortsette som dette

Paul Pogba og Chris Smalling var fornøyde etter 3-0-seieren mot Fulham.

Tre nye poeng, to nye Pogba-mål. Franskmannen var meget god igjen for Manchester United, og nå er United på topp fire.

– Det er alltid godt å være inne blant topp fire, selv om Chelsea ikke har spilt ennå [de møter City på søndag, journ.anm.], men det er et godt tegn, det gir selvtillit til laget, og vi må fortsette som dette for å bli værende blant topp fire, sa Pogba etter kampslutt.

– Vi var veldig langt bak, så det er godt gjort at vi har nå kommet opp dit. Men det er langt igjen, og det er store kamper i vente som kommer til å avgjøre om vi kommer til å bli værende der til slutten av sesongen, så det vil ikke bli enkelt. Vi må fortsette å spille som dette med et positivt resultat og en godt gjennomført kamp av laget.

– Dette er hva vi har ønsket siden Ole kom inn – vi har snakket om å komme oss inn i topp fire-posisjon. Det er fortsatt lenge igjen, men vi er der nå, og ønsker å bli værende der. 

Pogba har nå scoret 13 mål denne sesongen, etter sine to mål på Craven Cottage.

– Det er alltid herlig å score mål, men det viktigste er å vinne fotballkamper. Å score mål når en ikke vinner er ikke den samme følelsen. Jeg føler meg bra, laget føles bra og vi må fortsette som dette.

– Det så ut som om vi kunne score hver gang

Chris Smalling var endelig tilbake – for første gang siden forrige kamp mot Fulham, og i intervjuet med MUTV etterpå svarte han bekreftende på spørsmål om han var noe rusten.

– Ja, de første ti minuttene var ganske kaotiske. Det var vind, banen var ikke noe særlig og Mitrovic har sin stil. Så jeg måtte våkne opp og bli fokusert veldig raskt. Men ja, forrige kamp var mot Fulham, og det var godt å komme tilbake og bli involvert igjen med den formen vi er i.

Bortsett fra de første ti minuttene, er det riktig å si at vi hadde full kontroll på denne kampen?

– Ja, jeg er helt enig. Vi måtte ri stormen av de første ti minuttene, og hver gang vi fikk ballen ned på bakken, og fikk spilt ballen gjennom Fulhams ledd, så så vi Anthony, Paul og Romelu… det så ut som om vi kunne score hver gang. Jeg synes vi skapte noen strålende sjanser.