– Det må være Scholes!

Quinton Fortune er ikke i tvil om hvem som er den beste engelske midtbanespilleren i sin generasjon.

Quinton Fortune har snakket med ManUtd.com i anledning søndagens legendekamp, og der forteller han en historie fra tilsvarende kamp i München sist august.

Paul Scholes spilte og scoret i den kampen, noe han forhåpentligvis gjør denne gangen også, og Fortune forteller at en nåværende Bayern-spiller ventet på Scholes i pausen.

– Jeg vil aldri glemme noe veldig spesielt som skjedde: Da Schweinsteiger ventet på Scholesy i pausen så han kunne få drakta hans. Dette var en som nettopp hadde vunnet VM, og han var der og ventet som en fan. Jeg har stor respekt for Bayerns spillere for gester som det, men det viser også mengden respekt folk har for Scholes.

At Gerrard forsvinner ut av engelsk fotball har gjenåpnet debatten om hvem som er denne generasjonens beste engelske midtbanespiller, og i den debatten er det i alle fall ingen tvil om hva Fortune mener.

– De bør ikke en gang ha den diskusjonen. Det er som å sammenligne Mayweather med Ali – etter min mening er det rett og slett ingen sammenligning. Det må være Scholes.

Kampen står på programmet til MUTV (som er tilgjengelig via TV 2 Sumo, men det er mulig at denne kampen ikke blir sendt på MUTV i Skandinavia), mens Viasat Fotball i tillegg har kjøpt rettighetene til å sende kampen i både Norge og Sverige. I tillegg er den tilgjengelig via Viaplay i alle de skandinaviske landene. Det ble 3-3 sist, så nå satser vi på at United kan sikre seg sammenlagtseieren.

Vi avslutter saken med en Scholes-video siden alle vet at Internett egentlig bare burde bestå av videoer av katter og/eller Paul Scholes: