– Det har vært en lang vei, men jeg er ikke i mål ennå

Cristiano Ronaldo med klar melding til dem som har avskrevet ham.

I en alder av 37 år opplever nå Cristiano Ronaldo hva en tilværelse på benken innebærer.

Den aldrende superstjernen har kun startet én ligakamp under Erik ten Hag, men har fått tillit fra start i de to Europa League-oppgjørene mot Real Sociedad og Sheriff Tiraspol.

Veien tilbake til en plass i førsteelleveren virker kronglete for Ronaldo, men hovedpersonen selv bedyrer at han på ingen måte er ferdig på toppnivå. 

SIUSheriff
SCORET I EUROPA LEAGUE: Cristiano Ronaldo fikk sjansen fra start mot Sheriff Tiraspol og scoret Uniteds 2-0-mål fra straffemerket.

Ronaldo er nå på samling med det portugisiske landslaget før Nations League-kampene mot Tsjekkia og Spania og i den forbindelse fikk han overrakt et trofé som viser at han er Portugals mestscorende spiller gjennom tidene.

– Jeg vil takke alle som har vært viktig for meg gjennom karrieren. Det har vært en lang vei, men jeg er ikke i mål ennå, sier Ronaldo. 

Ronaldo som har 117 mål på 189 landskamper for Portugal avslører også de videre ambisjonene på landslaget. Først skal han spille VM i Qatar, men så vil Ronaldo rette blikket mot EM sommeren 2024. Da vil han være 39 år.