– Det hadde vært bra om vi fikk Sancho hit

Det er ikke ofte United-spillere får snakke åpent og usensurert med medier, men siden gutta uansett sitter mest hjemme nå så har det åpnet seg et par muligheter.

Onsdag ettermiddag pratet Marcus Rashford direkte med Instagram-kontoen Brfootball.

Der svarte han på seernes spørsmål, om flere ulike temaer.

Også Jadon Sancho.

– Han er en fantastisk spiller, og det hadde vært bra om vi fikk ham hit. Han er en spiller av det jeg kaller den nye generasjonen. Han er oppfinnsom, annerledes. I mine øyne er det akkurat det som trengs for nå å være verdensklasse.

– Det er veldig spennende å følge utviklingen hans, og forhåpentligvis kan vi spille sammen senere. Det hadde vært bra, sa Rashford.

– Rooney betydde mye

United-spissen fortalte også at han hadde Messi, Ronaldo og Maradona som tidenes tre beste spillere, og trakk gang på gang frem Wayne Rooneys store betydning for den spilleren han selv har blitt.

– Med en gang, da jeg slo gjennom under Louis van Gaal, så hjalp Ryan Giggs meg mye. Man lærer også mye ved å bli fortalt ting, men man lærer enda mer på banen. Da jeg slo gjennom spilte Rooney litt dypere, og han så alltid fremover i banen etter alternativer og jeg løper jo alltid i bakrom. Da trenger man en som kan slå med kvalitet.

GODE VENNER: Wayne Rooney var selv på tampen av United-karrieren, men betydde likevel mye for Marcus Rashford.

– Det er litt det samme med Bruno (Fernandes). Han er kreativ, han ser alltid etter alternativer fremover i banen og vil alltid skape sjanser. Det blir definitivt godt å komme tilbake på banen igjen med ham. Han har tatt med seg gode holdninger, og jobber også hardt for å vinne tilbake ballen. Sånt smitter over på oss andre, sa han.

– Mye kvalitet og selvtillit i det siste

Rashford trakk frem frisparksmålet mot Chelsea som sitt beste mål, men straffemålet i siste minutt mot Paris St. Germain som sitt største mål.

Han mente også at inntrykket av at han og Martial først nå har funnet hverandre er litt feil, siden de startet bra sammen under Louis van Gaal, bare for at de sjelden spilte sammen under José Mourinho.

Han var også klar på at ingen følelse var bedre enn det å vinne mot Liverpool, og la til at han ser frem til resten av sesongen.

– Det startet vanskelig for oss, men det har blitt mye bedre. I det siste har vi spilt med både kvalitet og selvtillit, og vi føler at vi er et på et godt sted nå. Vi er også videre i Europa League og FA-cupen. Det er ting å se frem til, sa United-spilleren.