– Det er stor forskjell på de som starter og de som sitter på benken

Helt siden Premier League startet opp igjen har Ole Gunnar Solskjær mønstret samme lag i de fleste kampene. Scott McTominay og Fred har blant annet mistet plassen sin til Nemanja Matic. Dimitar Berbatov mener det er store forskjeller på de som starter og de som sitter på benken. Det skriver han i sin spalte hos Betfair (gjengitt av MEN).

– Det er interessant å se Ole stole på disse elleve spillerne. Det viser at dette er de viktigste spillerne, og noen har et eksepsjonelt talent. Andre spillere får sjansen, men nå ser det ut som det er store forskjeller på de som starter og de som er på benken.

Har troen på McTominay

Den tidligere United-spissen tror likevel at spillerne som for øyeblikket er ute av laget kan kjempe seg inn igjen.

– Dette er ikke permanent, og slik bør det heller ikke være. For eksempel er Scott McTominay på benken nå, og trenger å jobbe hardt for å komme inn elleveren. Han er nødt til å stå igjen etter treninger og vise at han er god nok.

– Det vil Ole sette pris på. Scott kan klare dette fordi han er en veldig talentfull gutt. 

MISTET PLASSEN: Dette er slik vi liker å se Scott McTominay, men for øyeblikket er unggutten satt ut av laget.

– Inter og Sevilla er skumle

39-åringen sier at United er nødt til å vinne de to siste kampene og at måten det skjer på ikke betyr noe.

– På dette stadiet av turneringen er det å vinne alt som betyr noe. De er nødt til å vinne to kamper og det spiller ingen rolle hvilken måte det skjer på. Resultat er mye viktigere enn spill akkurat nå.

På søndag møter United spanske Sevilla til semifinale. Spanjolene har vunnet Europa League fem ganger, noe som er mest i historien. Skulle United vinne mot Sevilla, vil etter alle solemerker Inter stå på motsatt banehalvdel i finalen. Italienerne møter Shakthar Donetsk i den andre semifinalen på mandag.

– Sevilla og Inter er skumle for United. Inter var veldig gode mot Bayer Leverkusen, mens Sevilla har en utrolig rekord i turneringen.