– Det er som om han har vært her i et år

Mason Greenwood sendte en kanonkule i krysset mot Watford, men det var en annen spiller han trakk frem etter 3-0-seieren på Old Trafford.

Han scorer med høyre og han scorer med venstre. Mot Watford fikk vi se en avslutning av ypperste kvalitet fra Mason Greenwood som etter kampen tok en prat med MUTV.

– Jeg syns vi spilte godt. Vi hadde mange sjanser og kunne scoret både fem og seks. Vi tar tre poeng og det er det viktigste, sa 18-åringen.

Førsteomgangen var ikke spesielt god, og Greenwood legger ikke skjul på at Bruno Fernandes’ scoring før pause var med på å heve laget.

– Det var veldig viktig. Det var en kamp som svingte og da Bruno fikk straffen var det en lettelse for oss alle.

– Han er en bra fyr. Han hjelper laget i angrep og i forsvar. Det er flott å ha ham i klubben og det er stas å se ham på Old Trafford. Det er selvfølgelig bra at vi har fått ham i gang [med scoringer] så raskt.

DIRIGENTEN: Manchester United har en helt annen flyt i det offensive spillet når Bruno Fernandes er på banen.

– Det er som om han har vært her i et år. Han er allerede en del av gjengen.

Greenwood var ikke den eneste som scoret et kunstmål mot de gulkledde. Anthony Martial leverte en dose deilig fransk arroganse fra øverste hylle, og da er det vanskelig å finne ord for å beskrive det.

– Det var briljant. Hva mer skal man si? 

– Men hva med ditt mål, da?

– Det var en fantastisk følelse å score. Jeg jobber hardt for laget og er takknemlig for målet jeg scoret. Jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt og gjøre det jeg kan for å score enda mer.

Noe mange av oss lurer på er hvilken fot som er 18-åringens dominante. Han ble spurt, men ga ikke noe tydelig svar. 

– Jeg jobber med å bli bedre med begge føttene, og det spiller ingen rolle om jeg får den på høyre eller venstre.