– Det er noe jeg aldri vil glemme

Angel Gomes om det å være med på PSG-opplevelsen.

Onsdag er Angel Gomes involvert i UEFA Youth League-kampen mot Midtjylland. Sist onsdag var han med til Paris.

Det er liten tvil om at det gjorde inntrykk på unggutten.

– Det var en stor opplevelse å reise, og at jeg fikk være på benken var enda større for meg og familien min, sa Gomes til MUTV.

– Det var ikke bare stort for meg, men for alle unggutta som fikk være med. Jeg tror det var åtte spillere som har kommet opp gjennom akademiet som var med på turen, og det viser bare hvor mye klubben bryr seg om ungdommene. Det er stort for klubben, og viste hvor fantastisk denne klubben er. 

– Det var herlig for Mason og Chongy å bli involvert. Det er en opplevelse de aldri vil glemme heller. Jeg har vokst opp med disse gutta, helt fra U9-laget [Chong kom senere, red.anm.] til nå. Å se oss alle reise med førstelaget, og å få de erfaringene, er utrolig.

– Jeg så selvsagt bare fra sidelinjen, og har vært på tribunen selv, så å gå ut der for å feire med fansen var en utrolig erfaring, og er noe jeg aldri vil glemme.

– Det som også var enormt for meg var at Sir Alex og Eric [Cantona] kom inn etterpå for å håndhilse og å snakke med oss. De er store, store folk, og jeg tror at bare det å ha dem i garderoben gjorde alle litt mer begeistret, og alle var egentlig litt overveldet.

Nå skal Gomes som nevnt spille mot Midtjylland, laget kompisen Marcus Rashford debuterte mot i 2016.  Det husker Gomes godt.

– Jeg husker bare at jeg var på tribunen, og hørte at noe hadde skjedd med Anthony Martial, og at Marcus kom inn [i stedet for]. Resten er historie! Det var sprøtt å se ham spille med oss på ungdomslaget, for så å se ham score to mot Midtjylland. Det var helt utrolig.

Rashford var også en viktig grunn til at det gikk som det gikk mot PSG, da han scoret på straffesparket på overtid.

– Marcus har gjort det der i årevis, egentlig [å stå frem under press]. Jeg vokste opp med ham på akademiet, og var innkvartert sammen med ham. Jeg vet hva slags type person han er, og hva slags karakter han har, så det overrasket meg ikke da han gikk frem for å ta den. Jeg var ikke i tvil om at han ville score.