– Det er mulig at Mkhitaryan er med

Men José Mourinho vil likevel ikke gjøre store utskiftninger på laget som møter Bristol City.

Henrikh Mkhitaryan har vært helt ute i kulden de siste ukene og har ikke startet en kamp for United siden oppgjøret mot Chelsea på Stamford Bridge 5. november.

Onsdag kan han imidlertid få sjansen i ligacupens kvartfinale når United møter Bristol City borte.

– Championship har endret seg

Det tette kampprogrammet gjør at United-manager José Mourinho vil hvile noen spillere mot Bristol City.

SISTE KAMP FRA START: Henrikh Mkhitaryan har ikke startet en kamp for United siden oppgjøret mot Chelsea på Stamford Bridge i november. Armeneren kan imidlertid få muligheten for de regjerende mesterne mot Bristol City i kvartfinalen av ligacupen.

Mourinho bekrefter at armeneren er blant spillerne som kan få sjansen onsdag kveld, men portugiseren advarer samtidig de som tar lett på oppgaven mot Championship-klubben.

– Jeg vil gjøre noen endringer, men ikke mange. Bristol City er et av de beste lagene i Championship og Championship er ikke den samme ligaen som den var for fem til ti år siden, sier Mourinho.

Og utdyper: 

– I dag er det mange gode lag med spillere der som utvilsomt kunne spilt i Premier League.

Må ha balanse

José Mourinho velger høyst trolig å hvile noen av nøkkelspillerne som har spilt mye den siste tiden, deriblant Ashley Young.

Likevel er portugiseren tydelig på at han ikke vil rokere så mye på laget at det går utover balansen.

– Vi må ta denne kampen på største alvor, men jeg må også gjøre noen endringer. Det er mulig at Mkhitaryan er involvert. Martial, Mata, Rashford, Lingard og Lukaku har spilt mye, men det er ikke plass til alle.  Jeg må ha balanse i laget og balanse på benken, sier Mourinho.

Henrikh Mkhitaryan har blitt linket både med en retur til Borussia Dortmund og til Inter den siste tiden, men det er tvilsomt om Mourinho vil la armeneren gå om han ikke får hentet en erstatter.