– Det er litt merkelig uten supportere, men vi må gjøre det

Odion Ighalo om United-forberedelsene – og om det å spille foran tomme tribuner.

På bildet over feirer Odion Ighalo sitt briljante mål i bortekampen mot LASK, foran en tribune som ser mest ut som den hører hjemme i den lyseblå delen av Manchester.

United har allerede fått spille foran tomme tribuner, og det blir mer av det når fotballen kommer i gang igjen.

– Det var merkelig, men det er ok. Vi vet at det ikke er noe annet vi kan gjøre enn å spille bak lukkede dører, sa Ighalo da han gjestet MUTV-gruppechatten.

– I kampen mot LASK var det merkelig fordi en kunne høre alt når lagkameratene ropte. I en normal kamp kan en ikke høre det, men det var tydelig og høyt. Det er litt merkelig uten fans, og vanskelig, men vi må være trygge, så vi må gjøre det.

LES OGSÅ: – Det får meg til å lure på om jeg drømmer eller om det er virkelighet

LASK ELLER KNEP: Odion Ighalo scoret i Uniteds siste kamp før coronaviruset sørget for fotballpause – men det var ikke mange som fikk sett målet live.

Å venne seg til det å spille uten tilskuere vil nok spillerne klare – de er nok mer opptatt av å forberede seg til å bli spilleklare igjen, etter en ufrivillig og uvanlig lang pause.

Ighalo kjenner at ting er i ferd med å bli bedre.

– Jeg blir bedre og bedre for hver dag som går. Jeg jobber fortsatt hver dag, og vi har trent sammen de siste to ukene nå, så vi nærmer oss [å bli kampklare], sier nigerianeren, som mener den fysiske formen er på gang. 

– Det har vært merkelig siden en må holde seg to meter fra hverandre for å snakke med lagkameratene dine. Noen ganger trenger en å komme nær for å få gitt dem noen tegn, men nå er det to meter, og det er på en måte merkelig. Men det er dette vi må gjøre for å holde oss trygge, og for at spillet kan komme i gang.

Ighalo sier at alle er klare for spill.

– Alle er tilbake, selv Paul er tilbake og trener normalt, og Rashy er tilbake i normal trening. Alle trener for fullt, så stallen er full, og alle er klare, tror jeg.

– Jeg kan knapt vente på at ligaen starter igjen. Jeg ser virkelig frem til det. Vi nevnte i dag at det kan være 15-16 kamper igjen før sesongen er over, og alle bør være klare, for uansett hvem som starter kampen, så vet vi at alle kommer til å være en del av kampene. Så vi må være klare fysisk og mentalt, for alle kommer til å få en sjanse. Vi jobber hardt, og vi tror at vi kommer til å gjøre det veldig bra.

IGHALO: Vi håper at vi snart får se nigerianeren juble igjen.